U rukavima jakne - kilogram marihuane

U rukavima jakne - kilogram marihuane

RTV pre 5 dana
RTV: U rukavima jakne - kilogram marihuane
KIKINDA - Na Graničnom prelazu Horgoš, prilikom kontrole autobusa iz Kosovske Mitrovice, policija je u saradnji sa Upravom carina, zaplenila više od kilogram i 100 grama marihuane i uhapsila jednu osobu.
Prilikom kontrole autobusa, u kome se nalazio M. A. (1987), policija je u putnoj torbi osumnjičenog, tačnije među garderobom u rukavima jakne, pronašla dva paketa marihuane umotane u foliju, ukupne težine kilogram i 142 grama.... »

Horgoš: U novopazarskom autobusu marihuana i zlato

B92 pre 5 dana
B92: Horgoš: U novopazarskom autobusu marihuana i zlato
Carinici na graničnom prelazu Horgoš su u jednom novopazarskom autobusu otkrili i zaplenili preko 1,1 kilogram marihuane i oko 300 grama zlatnog nakita.
Zaplena se dogodila u noći između subote i nedelje. Oba prekršaja su otkrivena pola sata posle ponoći, tokom redovne izlazne kontrole putnika i prtljaga novopazarskog autobusa koji saobraća na liniji Prijepolje-Roštok u Nemačkoj,... »

Carinici na Horgošu zaplenili marihuanu i zlato

Dnevnik pre 5 dana
NOVI SAD: Carinici na graničnom prelazu Horgoš su u noći između subote i nedelje, u saradnji sa policijom, u jednom novopazarskom autobusu otkrili i zaplenili preko 1,1 kilogram marihuane i oko 300 grama zlatnog nakita.
Oba prekršaja su otkrivena pola sata posle ponoći, tokom redovne izlazne kontrole putnika i prtljaga novopazarskog autobusa koji saobraća na liniji Prijepolje-Roštok u Nemačkoj. Marihuanu je pokušao da prokrijumčari 30-godišnji... »
©2017 Netmark d.o.o.