Hladno sa kišom

Hladno sa kišom

Radio 021 utorak, 14. novembar 2017.
U sredu oblačno i veoma hladno sa kišom.
Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar. Temperatura tokom čitavog dana od 3 do 6°C. U četvrtak postepeni prestanak padavina, još ponegde sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom, dok će u petak biti uglavnom suvo. Maksimalna temperatura u četvrtak i... »

Sreda tmurna i hladna: Kiša, susnežica, u planinama i sneg, najviša dnevna do 10 stepeni

Kurir utorak, 14. novembar 2017.
BEOGRAD - U Srbiji će sutra biti oblačno i hladno, mestimično sa slabom kišom. U planinskim predelima padaće vlažan sneg. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 3 do 7 C, najviša od 5 do 10 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. I u Beogradu će sutra biti... »

U Srbiji sutra hladno, sneg i kiša

Novi magazin utorak, 14. novembar 2017.
U Srbiji će sutra, u sredu, biti oblačno i hladno vreme, u planinama će padati vlažan sneg, a drugde mestimično slaba kiša, najavio je danas Republički Hidrometeorološki zavod.
Severozapadni vetar će biti slab do umeren. Najniža temperatura buće od 3 do 7, a najviša od 5 do 10 stepeni. I u Beogradu će sutra biti oblačno i hladno vreme, povremeno uz slabu kišu. Severozapadni vetar će biti slab do umeren,... »

Tmurno i kišovito, evo i dokle

Mondo utorak, 14. novembar 2017.
Prema prognozi za sedam dana, osetno niža temperatura i kiša očekuju nas narednih dana.
U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i osetno hladnije, mestimično sa kišom, intenzivnijom ujutru i pre podne u severnim i zapadnim krajevima. Tokom dana će padati uglavnom slaba kiša u prekidima. Na višim planinama... »

Ne zaboravite kišobrane, jesen se vratila u velikom stilu: Utorak u Srbiji kišovit i tmuran, toplo se obucite!

Kurir utorak, 14. novembar 2017.
U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i osetno hladnije, mestimično sa kišom, intenzivnijom ujutru i pre podne u severnim i zapadnim krajevima. Tokom dana će padati uglavnom slaba kiša u prekidima. Na višim planinama jugozapadne Srbije vlažan sneg uz formiranje snežnog pokrivača. Vetar slab i... »

U Srbiji danas hladnije, mestimično s kišom

Novi magazin utorak, 14. novembar 2017.
U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i osetno hladnije, mestimično s kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Kiša će ujutro biti jača u severnim i zapadnim krajevima, a tokom dana uglavnom slaba, povremena. Na višim planinama jugozapadne Srbije očekuje se vlažan sneg uz formiranje snežnog pokrivača. Duvaće slab do umeren vetar. Jutarnja... »

Nikuda bez kišobrana: Danas oblačno i osetno hladnije

Blic utorak, 14. novembar 2017.
U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i osetno hladnije, mestimično sa kišom, intenzivnijom ujutru i pre podne u severnim i zapadnim krajevima.
Tokom dana će padati uglavnom slaba kiša u prekidima. Na višim planinama jugozapadne Srbije vlažan sneg uz formiranje snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 4 do 9, najviša dnevna... »

Sutra oblačno i osetno hladnije

Večernje novosti utorak, 14. novembar 2017.
U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno i osetno hladnije, mestimično sa kišom, intenzivnijom ujutru i pre podne u severnim i zapadnim krajevima
U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno i osetno hladnije, mestimično sa kišom, intenzivnijom ujutru i pre podne u severnim i zapadnim krajevima. Tokom dana će padati uglavnom slaba kiša u prekidima. Na višim planinama... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.