Povezane vesti

Kebina ćerka iskrivila more i plažu, ali i dalje ne odustaje od fotošopa!

Vesti online utorak, 14. novembar 2017.
Nataša Kojić kao da namerno nespretno koristi fotošop, jer je na baš svakoj fotografiji, koju objavi, more krivo.
Naime, ova fotografija posebno je nasmejala njene fanove, jer se ćerka pevača Dragana Kojića Kebe baš zaigrala, a pored toga što je iskrivila more i njene noge su problematične. Primetno je da je i struk oblikovala uz pomoć... »

OPET JOJ SE SVI SMEJU! Kebina ćerka Nataša se UPROPASTILA u Fotošopu! Pogledajte!

Svet utorak, 14. novembar 2017.
Nataša Kojić Taša je sa svojim pratiocima podelila još jedan trenutak sa plaže. Dok pozira u kupaćem, vidno raspoložena, primetno je da je opet koristila fotošop. Najbolji pokazatelj da Taša nije vešta sa korišćenjem ovog programa je more. Baš u predelu njenog kolena, ono je i više nego... »

Svi joj se smeju, ali ona je uporna: Kebina ćerka iskrivila more i plažu, ali i dalje ne odustaje od fotošopa!

Kurir utorak, 14. novembar 2017.
Nataša Kojić kao da nemerno nespretno koristi fotošop, jer je na baš svakoj fotografiji, koju objavi, more krivo. Naime, ova fotografija posebno je nasmejala njene fanove, jer se ćerka pevača Dragana Kojića Kebe baš zaigrala, a pored toga što je iskrivila more i njene noge su problematične.... »

Je: L' ona vidi šta radi od sebe? Kebina ćerka opet koristila fotošop, pošteno se izblamirala i po ko zna koji put je svi ismevaju

Blic utorak, 14. novembar 2017.
Ovo je, čini se, već postalo i očekivano. Međutim, i ovoga puta je ćerka folk pevača Dragana Kojića Kebe novom fotografijom uspela da nasmeje svoje pratioce.
Nataša Kojić Taša je sa svojim pratiocima podelila još jedan trenutak sa plaže. Dok pozira u kupaćem, vidno raspoložena, primetno je da je opet koristila fotošop. Najbolji pokazatelj da Taša nije vešta sa korišćenjem ovog... »
©2018 Netmark d.o.o.