„Divlje jagode“ specijalni gosti na koncertu „Skorpionsa“

„Divlje jagode“ specijalni gosti na koncertu „Skorpionsa“

RTS utorak, 14. novembar 2017.
RTS: „Divlje jagode“ specijalni gosti na koncertu „Skorpionsa“
Jedan od najpoznatijih regionalnih hard rok sastava „Divlje jagode“ nastupiće kao specijalni gosti grupe „Skorpions“ 7. decembra u Štark areni.
Gitarista Sead Zele Lipovača i njegov bend bili su, kako navode organizatori koncerta, logičan izbor s obzirom da su i stilski i generacijski bliski čuvenim „Skorpionsima“. „'Skorpionsi' su jedan od najpopularnijih i... »

Divlje jagode specijalni gosti Scorpionsima u Beogradu

Danas utorak, 14. novembar 2017.
Regionalni bend Divlje Jagode nastupaju kao specijalni gosti grupe Scorpions u Štark Areni 7. decembra 2017. "Scorpionsi su jedan od najpopularnijih i najcenjenijih svetskih bendova i svirati kao njihov specijalan gost je privilegija. Verujem da će fanovi Jagoda doći u velikom broju i na pravi... »

"Divlje jagode" specijalni gosti Scorpionsa

RTV utorak, 14. novembar 2017.
RTV: "Divlje jagode" specijalni gosti Scorpionsa
BEOGRAD - Najpoznatiji regionalni heavy metal bend, Divlje Jagode, nastupaju kao specijalni gosti grupe Scorpions u Štark Areni 7. decembra 2017.
Gitarista i frontmen Jagoda Sead Lipovača "Zele" i Jagode bili su logičan izbor za učešće u spektaklu kojeg rokeri i rokerke širom regiona nestrpljivo očekuju, s obzirom da su i stilski i generacijski bliski čuvenim Scorpionsima.... »
©2018 Netmark d.o.o.