Novinari traže od premijerke: Stop pritiscima i napadima

Novinari traže od premijerke: Stop pritiscima i napadima

Slobodna Evropa utorak, 14. novembar 2017.
Predstavnici neformalne Grupe za slobodu medija izneli su na sastanku sa premijerkom Srbije Anom Brnabić konkretne zahteve za poboljšanje medijske situacije, odnosno šta je ono što Vlada Srbije treba da učini kako bi se medijska situacija u Srbiji poboljšala. Zahtevi Grupe za slobodu medija Prvi... »

Ana Brnabić sa predstavnicima Grupe za slobodu medija

Politika utorak, 14. novembar 2017.
Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas sa predstavnicima Grupe za slobodu medija, koju čine novinarska i medijska udruženja i organizacije civilnog društva, a predali su svoje zahteve za poboljšanje medijske situacije u Srbiji. Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju sa medijima,... »

Premijerka pričala sa grupom za slobodu medija: Sastanak bio dug, težak i pun neslaganja

Kurir utorak, 14. novembar 2017.
Sastanak premijerke Srbije Ana Brnabić s predstavnicima Grupe za slobodu medija, koju čine novinarska i medijska udruženja i organizacije civilnog društva, bio je dug i težak, ali je protekao u konstruktivnoj atmosferi, saopštila je danas Vlada Srbije. Predstavnici Grupe za slobodu medija predali... »

Brnabićeva se sastala sa predstavnicima Grupe za slobodu medija

Večernje novosti utorak, 14. novembar 2017.
Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas sa predstavnicima Grupe za slobodu medija, koju čine novinarska i medijska udruženja i organizacije civilnog društva
Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas sa predstavnicima Grupe za slobodu medija, koju čine novinarska i medijska udruženja i organizacije civilnog društva, a predali su svoje zahteve za poboljšanje medijske situacije u... »

Vlada: Sastanak Brnabić s Grupom za slobodu medija dug i težak

Novi magazin utorak, 14. novembar 2017.
Sastanak premijerke Srbije Ana Brnabić s predstavnicima Grupe za slobodu medija, koju čine novinarska i medijska udruženja i organizacije civilnog društva, bio je dug i težak, ali je protekao u konstruktivnoj atmosferi, saopštila je danas Vlada Srbije.
Predstavnici Grupe za slobodu medija predali su danas premijerki Brnabić zahteve za poboljšanje medijske situacije, među kojima su formiranje nove radne gupe za izradu Medijske strategije, rasvetljavanje svih napada na novinare,... »

Dug i težak sastanak: Brnabić razgovarala sa predstavnicima Grupe za slobodu medija

Blic utorak, 14. novembar 2017.
Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas sa predstavnicima Grupe za slobodu medija, koju čine novinarska i medijska udruženja i organizacije civilnog društva, a predali su svoje zahteve za poboljšanje medijske situacije u Srbiji.
Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju sa medijima, sastanak je bio dug i težak i, kako je navedeno, pored brojnih početnih neslaganja, protekao je u konstruktivnoj atmosferi. Obe strane pokazale su dobru volju da se... »

Brnabićeva sa predstavnicima Grupe za slobodu medija

RTS utorak, 14. novembar 2017.
RTS: Brnabićeva sa predstavnicima Grupe za slobodu medija
Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se sa predstavnicima Grupe za slobodu medija, koju čine novinarska i medijska udruženja i organizacije civilnog društva, a predali su svoje zahteve za poboljšanje medijske situacije u Srbiji.
Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju sa medijima, sastanak je bio dug i težak i, kako je navedeno, pored brojnih početnih neslaganja, protekao je u konstruktivnoj atmosferi. Obe strane pokazale su dobru volju da se... »

Brnabić sa predstavnicima Grupe za slobodu medija

Dnevnik utorak, 14. novembar 2017.
BEOGRAD: Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas sa predstavnicima Grupe za slobodu medija, koju čine novinarska i medijska udruženja i organizacije civilnog društva, a predali su svoje zahteve za poboljšanje medijske situacije u Srbiji.
Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju sa medijima, sastanak je bio dug i težak i, kako je navedeno, pored brojnih početnih neslaganja, protekao je u konstruktivnoj atmosferi. Obe strane pokazale su dobru volju da se... »

Grupa za slobodu medija predala zahteve Ani Brnabić

Radio 021 utorak, 14. novembar 2017.
Predstavnici Grupe za slobodu medija predali su danas predsednici Vlade Ani Brnabić zahteve za poboljšanje medijske situacije u Srbiji.
Od Vlade i Skupštine zahteva se da predstavnici vlasti, prvenstveno najviši državni funkcioneri, prestanu sa javnim prozivkama i pokušajima diskreditovanja novinara i medija. Takođe se traži da nadležni državni organi po hitnom... »

Grupa za slobodu medija predala premijerki Brnabić zahteve za poboljšanje medijske situacije

SEEbiz utorak, 14. novembar 2017.
BEOGRAD - Predstavnici Grupe za slobodu medija predali su danas predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić zahteve za poboljšanje medijske situacije, među kojima su formiranje nove radne grupe za izradu Medijske strategije, rasvetljavanje svih napada na novinare, kao i povlačenje države iz vlasništva u Politici, Večernjim novostima i Dnevniku i prestanak rada agencije Tanjug, ugašene Vladinom odlukom pre dve godine.
U zahtevima se navodi da novinarska i medijska udruženja, novinari i novinarke, mediji, organizacije civilnog društva i gradjanke i gradjani okupljeni u neformalnoj Grupi za slobodu medija, od Vlade i Skupštine zahtevaju da... »

Premijerki predati zahtevi za poboljšanje medijske situacije

EurActiv utorak, 14. novembar 2017.
Predstavnici Grupe za slobodu medija predali su 14. novembra predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić zahteve za poboljšanje medijske situacije, među kojima su formiranje nove radne grupe za izradu Medijske strategije, rasvetljavanje svih napada na novinare, kao i povlačenje države iz vlasništva u... »

Grupa za slobodu medija predala premijerki Ani Brnabić zahteve za poboljšanje medijske situacije

Beta utorak, 14. novembar 2017.
Predstavnici Grupe za slobodu medija predali su danas predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić zahteve za poboljšanje medijske situacije, medju kojima su formiranje nove radne grupe za izradu Medijske strategije, rasvetljavanje svih napada na novinare, kao i povlačenje države iz vlasništva u Politici,... »

Novinari predali Ani Brnabić zahteve za poboljšanje medijske situacije

Nova ekonomija utorak, 14. novembar 2017.
Predstavnici Grupe za slobodu medija predali su danas predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić zahteve za poboljšanje medijske situacije, među kojima su formiranje nove radne grupe za izradu Medijske strategije, rasvetljavanje svih napada na novinare, kao i povlačenje države iz vlasništva u Politici,... »

Brnabićevoj predati zahtevi Grupe za slobodu medija

B92 utorak, 14. novembar 2017.
B92: Brnabićevoj predati zahtevi Grupe za slobodu medija
Predstavnici Grupe za slobodu medija predali su predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić zahteve za poboljšanje medijske situacije.
Među njima je formiranje nove radne gupe za izradu Medijske strategije, rasvetljavanje svih napada na novinare, kao i povlačenje država iz vlasništva u Politici, Večernjim novostima i Dnevniku i prestanak rada agencije Tanjug,... »
©2018 Netmark d.o.o.