Premijera "Orfeja" u Madlenijanumu

Premijera "Orfeja" u Madlenijanumu

B92 utorak, 14. novembar 2017.
B92: Premijera "Orfeja" u Madlenijanumu
Prišao sam stvaranju ovog izuzetnog umetničkog dela na istorijski način i moja ideja bila je da protagonisti publiku odvedu u drugi svet, kazao je Daniel Pfuluger reditelj opere "Orfej" Klaudija Monteverdija čija je premijera zakazana za 18. novembar na sceni pozorišta Madlenijanum u Beogradu.
Prvi put u Beogradu i Srbiji ovo izuzetno delo publici će predstaviti tim Nove beogradske opere koji su u koprodukciji sa Madlenijanumom oživeli Monteverdijevo delo Predstojeća premijera dogodiće se u čast 450-godišnjice od... »

Opera "Orfej" prvi put u Beogradu

RTV utorak, 14. novembar 2017.
RTV: Opera "Orfej" prvi put u Beogradu
BEOGRAD - "Prišao sam stvaranju ovog izuzetnog umetničkog dela na istorijski način i moja ideja bila je da protagonisti publiku odvedu u drugi svet", kazao je Daniel Pfuluger reditelj opere "Orfej" Klaudija Monteverdija, čija je premijera zakazana za subotu, 18. novembar, na sceni pozorišta Madlenijanum u Beogradu.
Prvi put u Beogradu i Srbiji ovo izuzetno delo publici će predstaviti tim Nove beogradske opere koji su u koprodukciji sa Madlenijanumom oživeli Monteverdijevo delo. Predstojeća premijera dogodiće se u čast 450-godišnjice od... »
©2018 Netmark d.o.o.