Povezane vesti

KK Partizan suspendovao Samarda Semjuelsa

KK Partizan suspendovao Samarda Semjuelsa

Beta 15.11.2017
Košarkaški klub Partizan suspendovao je danas svog igrača Samarda Semjuelsa zbog kršenja klupske discipline. Samardo je posle poraza od berlinske Albe u utorak u Evrokupu putem društvenih mreža kritikovao trenera Miroslava Nikolića zbog male… »
Semjuels: Gde je moja plata?! (foto)

Semjuels: Gde je moja plata?! (foto)

Mozzart sport 15.11.2017
"Loš sam čovek zato što imam m..a i ne dozvoljavam da iko priča protiv mene. Imate jedan život i ako ne stanete za sebe ljudi će vas pregaziti. Koga treba da pitam za svoju prvu platu", pita se centar Partizana. Strasti su se ozbiljno uzburkale u… »
Nervozni Samjuels se ne zaustavlja, sad hoće platu!

Nervozni Samjuels se ne zaustavlja, sad hoće platu!

Sportske.net 15.11.2017
Ne pamti se da je jedan košarkaš nepunih mesec dana posle debija u novom klubu ovako žestoko udario na isti. Nervoza koju Samardo Samjuels iskazuje od sinoć na Instagramu dobija sve veće razmere. Najpre je bio nezadovoljan zbog male minutaže koju… »
Samardo Semjuels i ružni komentari na Instagramu!

Samardo Semjuels i ružni komentari na Instagramu!

Mondo 15.11.2017
"Uglavnom ne dajem intervjue ženama jer znate već šta..." napisao je Partizanov krilni centar i ostao nedorečen. Bilo bi pristojno da pojasni kontekst ove nedovršene rečenice. Novom timu i novom treneru Partizana ne ide na startu sezone 2017/18. Dok… »
Ozbiljan problem u Partizanu: Samjuels uz psovke pisao o Muti Nikoliću! (foto)

Ozbiljan problem u Partizanu: Samjuels uz psovke pisao o Muti Nikoliću! (foto)

Hot sport 15.11.2017
Samardo Samjuels je, nakon poraza od Albe i komentara trenera Miroslava Nikolića, ostavio poruku koja se neće preterano svideti navijačima Partizana. Samjuels je na Instagramu napisao sledeće: – Večeras je bilo sj**ano veče, trener je mislio da je… »
Potresi u Partizanu: Semjuels kritikovao trenera Nikolića

Potresi u Partizanu: Semjuels kritikovao trenera Nikolića

Vesti online 15.11.2017
Košarkaš Partizana Jamajčanin Samardo Semjuels kritikovao je odluku trenera Miroslava Nikolića zbog manje minutaže nego što očekuje na meču protiv Albe u Evrokupu. - Sinoć je bila loša utakmica za nas jer je trener mislio da je bolje da sedim na… »

Vesti dana »