Povezane vesti
KK Partizan suspendovao Samarda Semjuelsa
Beta 15.11.2017
Košarkaški klub Partizan suspendovao je danas svog igrača Samarda Semjuelsa zbog kršenja klupske discipline. Samardo je posle poraza od berlinske Albe u utorak u Evrokupu putem društvenih mreža kritikovao trenera Miroslava Nikolića zbog male… »
Semjuels: Gde je moja plata?! (foto)
Mozzart sport 15.11.2017
"Loš sam čovek zato što imam m..a i ne dozvoljavam da iko priča protiv mene. Imate jedan život i ako ne stanete za sebe ljudi će vas pregaziti. Koga treba da pitam za svoju prvu platu", pita se centar Partizana. Strasti su se ozbiljno uzburkale u… »
Nervozni Samjuels se ne zaustavlja, sad hoće platu!
Sportske.net 15.11.2017
Ne pamti se da je jedan košarkaš nepunih mesec dana posle debija u novom klubu ovako žestoko udario na isti. Nervoza koju Samardo Samjuels iskazuje od sinoć na Instagramu dobija sve veće razmere. Najpre je bio nezadovoljan zbog male minutaže koju… »
Samardo Semjuels i ružni komentari na Instagramu!
Mondo 15.11.2017
"Uglavnom ne dajem intervjue ženama jer znate već šta..." napisao je Partizanov krilni centar i ostao nedorečen. Bilo bi pristojno da pojasni kontekst ove nedovršene rečenice. Novom timu i novom treneru Partizana ne ide na startu sezone 2017/18. Dok… »
Ozbiljan problem u Partizanu: Samjuels uz psovke pisao o Muti Nikoliću! (foto)
Hot sport 15.11.2017
Samardo Samjuels je, nakon poraza od Albe i komentara trenera Miroslava Nikolića, ostavio poruku koja se neće preterano svideti navijačima Partizana. Samjuels je na Instagramu napisao sledeće: – Večeras je bilo sj**ano veče, trener je mislio da je… »
Potresi u Partizanu: Semjuels kritikovao trenera Nikolića
Vesti online 15.11.2017
Košarkaš Partizana Jamajčanin Samardo Semjuels kritikovao je odluku trenera Miroslava Nikolića zbog manje minutaže nego što očekuje na meču protiv Albe u Evrokupu. - Sinoć je bila loša utakmica za nas jer je trener mislio da je bolje da sedim na… »
Vesti dana »
Autobus skliznuo s puta, šleperi se sudarili, putevi blokirani: Sneg i mećava prave haos širom Srbije! (foto, video)
Blic pre 10 minutajoš 24 povezane
Gašić o blokadama saobraćaja: Zloupotreba demokratije i građanskih sloboda
Beta pre 1 satjoš 52 povezane
Počela saslušanja u Tužilaštvu uhapšenih za tragediju na Železničkoj stanici u Novom Sadu
RTV pre 45 minutajoš 47 povezanih