Povezane vesti

Lazanski: NATO potreban zbog bezbednosti Srba na Kosovu

Lazanski: NATO potreban zbog bezbednosti Srba na Kosovu

RTV 15.11.2017
BEOGRAD - Miroslav Lazanski, vojni komentator lista "Politika", kaže da do sada nije video ni jednu izjavu, čak ni generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga, da Srbija mora da uđe NATO, ali ističe da nam je saradnja sa tim vojnim savezom potrebna… »
Lazanski: Srbija nije dobila ultimativni zahtev za ulazak u NATO, ali moramo da sarađujemo hteli mi to ili ne! (video)

Lazanski: Srbija nije dobila ultimativni zahtev za ulazak u NATO, ali moramo da sarađujemo hteli mi to ili ne! (video)

Pravda 15.11.2017
Miroslav Lazanski, vojno-politički komentator lista "Politika" kaže da do sada nije video ni jednu izjavu, čak ni generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga, da Srbija mora da uđe NATO, te da je reč o spinovanju. - Više to spinuju određeni… »
Lazanski o odnosu Srbije i NATO: Nemamo ultimatum za ulazak, ali moramo da sarađujemo hteli mi to ili ne!

Lazanski o odnosu Srbije i NATO: Nemamo ultimatum za ulazak, ali moramo da sarađujemo hteli mi to ili ne!

Srbija danas 15.11.2017
Uoči sastanka Vučića i Stoltenberga. Miroslav Lazanski, vojno-politički komentator lista "Politika" kaže da do sada nije video ni jednu izjavu, čak ni generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga, da Srbija mora da uđe NATO, te da je reč o… »

Vesti dana »