Povezane vesti

UEFA nemilosrdna prema Partizanu

UEFA nemilosrdna prema Partizanu

Vesti online 16.11.2017
U Partizanu u bili uvereni da su besprekorno organizovali meč protiv Skenderbega u kom nije bilo nijednog incidenta, ali se u UEFA izgleda ne slažu sa tim mišljenjem. Nije bilo uvredljivog skandiranja, nije bilo pirotehnike niti provokativnih… »
Tošić prihvatio činjenicu da neće moći da pomogne saigračima protiv Jang Bojsa: A zbog toga sam se vratio...

Tošić prihvatio činjenicu da neće moći da pomogne saigračima protiv Jang Bojsa: A zbog toga sam se vratio...

Večernje novosti 16.11.2017
Mnogo sam razočaran što neću igrati, ali iskreno ne pamtim da je ranije nekom skinut žuti karton – kaže jedan od najiskusnijih fudbalera Partizana. DVA gola protiv Rada za prolaz crno-belih u četvrtfinale Kupa Srbije predstavljaju lepšu stranu… »
Tošić o odluci UEFA: Nisam bio optimista

Tošić o odluci UEFA: Nisam bio optimista

Vesti online 16.11.2017
Pored toga što je ponovo kaznila Partizan zbog navodnih propusta u organizaciji meča protiv Skenderbega Disciplinska komisija UEFA nije usvojila žalbu crno-belih kada je u pitanju žuti karton koji je dobio Zoran Tošić u duelu sa albanskim timom. -… »
Tošića iznenadio Markov lob, a ne potez UEFA

Tošića iznenadio Markov lob, a ne potez UEFA

Mondo 16.11.2017
"Nikome dosad nije poništen karton", kaže lider crno-belih o neusvojenoj žalbi, dok hvali potez saigrača u utakmici protiv Rada. Foto: MN Press Evropska fudbalska asocijacija (UEFA) ponovo je bila stroga i nije "pomilovala" ofanzivca Partizana Zorana… »
Tošić utučen zbog UEFA: Nisam se ni nadao da će mi skinuti karton

Tošić utučen zbog UEFA: Nisam se ni nadao da će mi skinuti karton

Mozzart sport 16.11.2017
„Krivo mi je što neću igrati u tako važnoj utakmici zbog koje sam se i vratio“, kaže krilo Partizana. Moraće Miroslav Đukić da smišlja taktiku za proboj ka evropskom proleću bez Zorana Tošića. UEFA je u sredu, malo pre utakmice crno-belih… »
Svestan svega: Tošić: Žao mi je, zbog ovoga sam se vratio u Partizan

Svestan svega: Tošić: Žao mi je, zbog ovoga sam se vratio u Partizan

Sportal blic 16.11.2017
Zoran Tošić sa dva gola razmontirao je “građevinare” (3:0) u osmini finala Kupa Srbije i još jednom pokazao da Partizan sa njim ili bez njega nije isti tim. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Zoran Tošić Bambi je opet pokazao klasu i sasvim je… »
Tošić je neutešan: Došao sam zbog utakmica kao što je protiv Jang Bojsa, a neću igrati…

Tošić je neutešan: Došao sam zbog utakmica kao što je protiv Jang Bojsa, a neću igrati…

Hot sport 16.11.2017
Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da mu je žao će što zbog kartona propustiti jako važnu utakmicu protiv Jang Bojsa u Ligi Evropa, ali je istakao da veruje da crno-beli mogu do pobede. – Jako mi žao što neću igrati. Bio sam svestan da me… »
Bambi: Krivo mi, javna opomena protiv Skenderbega bila je nepravedna

Bambi: Krivo mi, javna opomena protiv Skenderbega bila je nepravedna

Sportski žurnal 16.11.2017
Zoran Tošić nije propustio da se osvrne na odbijenu žalbu crno-belih zbog trećeg žutog kartona u Ligi Evrope. Zoran Tošić je probio je bedem ispred gola Rada i sa dva gola odlučujuće doprineo ubedljivoj pobedi Partizana protiv Građevinara u… »
''Grobari'' se nadali, ali ne i Tošić, evo šta je rekao o odluci UEFA!

''Grobari'' se nadali, ali ne i Tošić, evo šta je rekao o odluci UEFA!

Sportske.net 16.11.2017
Jedna od najvažnijih tema posle jučerašnje utakmice u Humskoj bila je odluka UEFA da se Zoranu Tošiću ne izbriše žuti karton koji je dobio protiv Skenderbega. Znate već, Partizan je uložio žalbu, s obzirom da je bilo evidentno da je Tošiću… »
Bez milosti: - UEFA opet kaznila Partizan, Tošić ne igra u meču sezone

Bez milosti: - UEFA opet kaznila Partizan, Tošić ne igra u meču sezone

Sportal blic 16.11.2017
UEFA nije imala zamerke na organizaciju meča Partizana i Skenderbega. To naravno ne znači da crno-beli neće biti kažnjeni. Tim iz Humske dobio je novi udarac po džepu. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija U utakmici četvrtog kola Lige Evrope sve je… »
UEFA odbila žalbu Partizana: Tošić ne igra protiv Švajcaraca

UEFA odbila žalbu Partizana: Tošić ne igra protiv Švajcaraca

Sportski žurnal 16.11.2017
Popularni Bambi je efektnim golom iz slobodnog udarca protiv Albanaca potvrdio klasu i da u utakmicama s malo šansi može da odluči pobednika jednom majstorijom... Disciplinska komisija UEFA odbila je Partizanovu žalbu: Zoranu Tošiću potvrđen je… »
UEFA ipak prazni kasu šampiona Srbije posle meča sa skenderbegom: Partizan kažnjen 16.000 evra, bez Tošića na Jang Bojs

UEFA ipak prazni kasu šampiona Srbije posle meča sa skenderbegom: Partizan kažnjen 16.000 evra, bez Tošića na Jang Bojs

Večernje novosti 15.11.2017
S obzirom da su iscrpljene sve opcije kažnjavanja vezane za skandiranje, transparente ili pirotehniku u Nionu su pronašli "dlaku u jajetu" SVE je bilo u najboljem redu u izveštajima delegata UEFA i službenih lica sa utakmice Partizan - Skenderbeg, u… »

Vesti dana »