Povezane vesti

Izetbegović: Ratom ne prijetim ja, nego oni koji žele podjele

Izetbegović: Ratom ne prijetim ja, nego oni koji žele podjele

Al Jazeera 17.11.2017
'Ako prijete ustavnom poretku i teritorijalnom integritetu Bosne i Hercegovine, dobit će konflikt i rat', kaže član Predsjedništva Bosne i Hercegovine. Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović danas je u Mostaru kazao da je bura… »
Izetbegović:U Srbiji bura zbog Mladića ili NATO...?

Izetbegović:U Srbiji bura zbog Mladića ili NATO...?

RTV 17.11.2017
SARAJEVO - Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović kaže da je ostalo da se nagađa da li je njegov intervju Dojče veleu izazvao buru u Srbiji zbog presude Ratku Mladiću ili zbog približavanja NATO. Izetbegović je, naime, reagovao na… »
Izetbegović o reakcijama iz Beograda: Dimna zavesa za nešto

Izetbegović o reakcijama iz Beograda: Dimna zavesa za nešto

N1 Info 17.11.2017
Intervju bošnjačkog člana predsedništva BiH i dalje izaziva komentare. Danas je o reakciji Beograda govorio i Bakir Izetbegović, a u fokusu je zasedanje Saveta za nacionalnu bezbedbnost. Izetbegović konstatuje što je, kako kaže, spuštena lopta… »
Bakir se pravi lud: Ne znam zašto se digla bura oko moje izjave o Kosovu

Bakir se pravi lud: Ne znam zašto se digla bura oko moje izjave o Kosovu

Srbija danas 17.11.2017
Nije svestan svojih reči. Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović kaže da je ostalo da se nagađa da li je njegov intervju Dojče veleu izazvao buru u Srbiji zbog presude Ratku Mladiću ili zbog približavanja NATO. Izetbegović je… »
Izetbegović: U Srbiji bura zbog Mladića ili NATO?

Izetbegović: U Srbiji bura zbog Mladića ili NATO?

Vesti online 17.11.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović kaže da je ostalo da se nagađa da li je njegov intervju Dojče veleu izazvao buru u Srbiji zbog presude Ratku Mladiću ili zbog približavanja NATO. Izetbegović je, naime, reagovao na "buru koja… »
Izetbegović: U Srbiji bura zbog Mladića ili NATO-a?

Izetbegović: U Srbiji bura zbog Mladića ili NATO-a?

RTS 17.11.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović kaže da je ostalo da se nagađa da li je njegov intervju "Dojče veleu" izazvao buru u Srbiji zbog presude Ratku Mladiću ili zbog približavanja NATO-u. Bakir Izetbegović je, naime, reagovao na… »
Izetbegović: Nije pretnja reći da ćete braniti zemlju

Izetbegović: Nije pretnja reći da ćete braniti zemlju

N1 Info 17.11.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović prisustvujući na obeležavanju 25. godišnjice formiranja 4. korpusa Armije RBiH u Mostaru rekao je da nije pretnja njegova izjava, već da prete oni koji govore o referendumima i po ratnim… »
Izetbegović: Nije prijetnja reći da ćete braniti svoju državu

Izetbegović: Nije prijetnja reći da ćete braniti svoju državu

Slobodna Evropa 17.11.2017
Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović reagovao je na buru koja se podigla u Bosni i Hercegovini i Srbiji nakon njegovog intervjua za Deutsche Welle, rekavši da su takve reakcije bespotrebne i besmislene. "Mada u politici ništa nije besmisleno… »

Vesti dana »