Povezane vesti
Eksplozija automobila bombe u Siriji 20 mrtvih
Slobodna Evropa 17.11.2017
Eksploziji automobila-bombe u istočnoj Siriji danas je poginulo najmanje 20 osoba, a 30 ih je ranjeno. Eksplozija, za koju je odgovorna Islamska država, dogodila na mjestu gdje se nalaze raseljene porodice, u blizini grada Deir-el-Zor, javila je državna… »
Eksplozija automobila bombe! 20 ljudi poginulo u Siriji
Telegraf 17.11.2017
Kako izveštava sirijska državna agencija SANA, eksplozija je usmrtila 20 ljudi, a povredila još 30. Automobil bomba Islamske države eksplodirao je u istočnoj Siriji i ubio 20 ljudi. Reč je o lokaciji u blizini grada Der es-Zora, gde su bile smeštene… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Dekan Filozofskog fakulteta u Novom Sadu da odmah podnese ostavku
Moj Novi Sad pre 49 minutajoš 28 povezanih

Đorđe je sedeo u dvorištu kad je video da kulja dim: Seo na motor i za tili čas bio u borbi sa vatrenom stihijom: Po boji dima, znao sam šta je (video)
Kurir pre 3 satajoš 35 povezanih

"Pogrebno stiže po tebe, da: Znaš!" Ana Nikolić zapretila Raletu, pa se osvrnula na njihov ljubavni trougao sa Oljom Bajrami: "Ona se reklamira preko mene"
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 9 satijoš 32 povezane

Guranje demonstranata i policije ispred Filozofskog fakulteta; Dačić: Policija ostaje na fakultetu dok dekan to traži
RTV pre 9 minutajoš 58 povezanih