Povezane vesti

B-u-r-a! Zadruga nema mira, posle Kije ulaze i dva pevača! Jedan bio u centru skandala oko preljube!

B-u-r-a! Zadruga nema mira, posle Kije ulaze i dva pevača! Jedan bio u centru skandala oko preljube!

Srbija danas 19.11.2017
Nastavlja se... Produkcija rijalitija "Zadruga" najavljuje novi zaplet! Nakon što je sinoć Kristina Kockar ušla na imanje, nastao je potpuni haos u odnosu Slobe Radanovića i Lune Đogani. Ali zadrugare tek čeka pravo ludilo, jer im se večeras pridružuju… »
Sloba načisto pukao: Plakao kao kiša, hoće da preskoči ogradu i pobegne iz "Zadruge"! (VIDEO) (FOTO)

Sloba načisto pukao: Plakao kao kiša, hoće da preskoči ogradu i pobegne iz "Zadruge"! (VIDEO) (FOTO)

Telegraf 19.11.2017
- Mrzim sebe, ispao sam ološ prema Kiji - ridao je neutešni Sloba. Situacija u "Zadruzi" se menja iz minuta u minut, a Sloba i Luna su u totalnom rasulu posle Kijinog ulaska. Ne mogu da izdržim, ti nisi više moj Sloba: Luna pred nervnim slomom zbog… »
Luna gazi preko leševa, njoj ništa nije sveto: Besna Teodorina majka bez pardona isprozivala Đoganijevu!

Luna gazi preko leševa, njoj ništa nije sveto: Besna Teodorina majka bez pardona isprozivala Đoganijevu!

Telegraf 19.11.2017
- Sinoć je Luna izjavom da nema razloga da se izvini Kiji, sve rekla o sebi, kao i da je njoj to sve vrh vrhova - poručila je Teodorina majka Gordana Džehverović. Teodorina majka Gordana Džehverović kaže da je ponosna na svoju ćerku i njenog dečka… »
Treba joj za gaće: Kamere zabeležile ispovest, Kijina jedina želja nakon ulaska u Zadrugu je... (foto)

Treba joj za gaće: Kamere zabeležile ispovest, Kijina jedina želja nakon ulaska u Zadrugu je... (foto)

Srbija danas 19.11.2017
Žalosno je da to nema... Rijaliti "Zadruga" dobila je nov zamah kada je sinoć na imanje ušla supruga Slobe Radanovića, Kristina Kija Kockar, koju je on prevario sa Lunom Đogani. Nakon Kijinog ulaska u "Zadrugu" sve se pušilo! Omiljeni par sada je ko na… »
Ne mogu da izdržim, ti nisi više moj Sloba: Luna pred nervnim slomom zbog Kijinog ulaska, ucenila Radanovića! (VIDEO) (foto)

Ne mogu da izdržim, ti nisi više moj Sloba: Luna pred nervnim slomom zbog Kijinog ulaska, ucenila Radanovića! (VIDEO) (foto)

Telegraf 19.11.2017
- Nikada više nećemo biti kao pre - ponavljala je Luna koja nije mogla da zadrži suze. Ulazak Kije Kockar u "Zadrugu" je načisto izludeo Lunu i ona je celo jutro preplakala, i džaba se Sloba trudio da je uteši. Svi te pljuju Slobodane, uništio si moj… »
Samozadovoljavanje, dahtanje i drukanje prijatelja: Teodora i Anđelo se zbog seksa žestoko posvađali sa Slobom i Lunom, sve…

Samozadovoljavanje, dahtanje i drukanje prijatelja: Teodora i Anđelo se zbog seksa žestoko posvađali sa Slobom i Lunom, sve…

Telegraf 19.11.2017
Nakon što su Sloba i Luna ispričali da su Anđelo i Teodora imali seks, počela je ludnica. Nekadašnji prijatelji su sinoć žestoko zaratili, a Anđelo i Teodora su poludeli nakon što su Sloba i Luna u razgovoru sa Drvetom mudrosti otkrili da su Ranković i… »
A šta ja dobijam za to? Nasmejana Kija otkrila istinu o seksu sa Slobom, pa tražila nagradu! (VIDEO)

A šta ja dobijam za to? Nasmejana Kija otkrila istinu o seksu sa Slobom, pa tražila nagradu! (VIDEO)

Telegraf 19.11.2017
- Znam mnogo Slobodanovih tajni, mogu od tebe da dobijam nagrade stalno - poručila je Kija u razgovoru sa Drvetom mudrosti. Izgleda da se Kija Kockar brzo privikla na "Zadrugu" i uživala je u svom prvom razgovoru sa Drvetom mudrosti, a to je naravno bila… »
Svi te pljuju Slobodane, uništio si moj život! Kija i Sloba prvi put razgovarali nasamo sat i po, isplivale mnoge neprijatne…

Svi te pljuju Slobodane, uništio si moj život! Kija i Sloba prvi put razgovarali nasamo sat i po, isplivale mnoge neprijatne…

Telegraf 19.11.2017
- Sam si sebe pokopao! Ne želim nikome ono što sam preživela! - rekla je Kija tokom razgovora sa Slobom. Posle totalnog rusvaja koji je u "Zadruzi" nastao kada je sinoć ušla Kija Kockar, Sloba i njegova supruga su se u gluvo doba noći konačno osamili, i… »
U rukama stranca! Kija priznala Slobi - izgubila sam tvoj telefon! I ne samo to, još gore! (video)

U rukama stranca! Kija priznala Slobi - izgubila sam tvoj telefon! I ne samo to, još gore! (video)

Srbija danas 19.11.2017
4.000 slika, sve ukradeno! Nesrećni supružnici, Sloba Radanović i prevarena Kristina Kija Kockar, ostali su sinoć nasamo i otvoreno porazgovarali o njegovoj preljubi i javnom poniženju koje je Kristina doživela kada je on ušao u vezu sa Lunom Đogani u… »
Seli su nasamo: Sloba i prevarena Kija! O s*ksu si pričao, izdao si me! Moj život je pakao! (video)

Seli su nasamo: Sloba i prevarena Kija! O s*ksu si pričao, izdao si me! Moj život je pakao! (video)

Srbija danas 19.11.2017
Jadna žena. Prava bura nastala je sinoć kada je u "Zadrugu" ušla Kristina Kija Kockar, žena Slobe Radanovića, koju je on, kao što je poznato, prevario sa Lunom Đogani. Prvo što ju je Sloba upitao je: "Kako si?" - Pa, dobro sam... napolju je haos. Ne… »
Brzo, vode! Svi skočili: Loše joj je, plače, ne može da se povrati... Nova drama posle ulaska Kije

Brzo, vode! Svi skočili: Loše joj je, plače, ne može da se povrati... Nova drama posle ulaska Kije

Srbija danas 19.11.2017
Haos u Šimanovcima! Rasprava na relaciji Luna, SLoba i Kija ne jenjava. Celo veče ostalo je u znaku ulaska Kristine Kockar, supruge pevača SLobe Radanovića koji je uprkos braku započeo vezu u rijalitiju sa Lunom Đogani. Novinari su rešetali Lunu, a… »

Vesti dana »