Повезане вести
Б-у-р-а! Задруга нема мира, после Кије улазе и два певача! Један био у центру скандала око прељубе!
Србија данас 19.11.2017
Наставља се... Продукција ријалитија "Задруга" најављује нови заплет! Након што је синоћ Кристина Коцкар ушла на имање, настао је потпуни хаос у односу Слобе Радановића и Луне Ђогани. Али задругаре тек чека право лудило, јер… »
Слоба начисто пукао: Плакао као киша, хоће да прескочи ограду и побегне из "Задруге"! (ВИДЕО) (ФОТО)
Телеграф 19.11.2017
- Мрзим себе, испао сам олош према Кији - ридао је неутешни Слоба. Ситуација у "Задрузи" се мења из минута у минут, а Слоба и Луна су у тоталном расулу после Кијиног уласка. Не могу да издржим, ти ниси више мој Слоба: Луна пред… »
Луна гази преко лешева, њој ништа није свето: Бесна Теодорина мајка без пардона испрозивала Ђоганијеву!
Телеграф 19.11.2017
- Синоћ је Луна изјавом да нема разлога да се извини Кији, све рекла о себи, као и да је њој то све врх врхова - поручила је Теодорина мајка Гордана Џехверовић. Теодорина мајка Гордана Џехверовић каже да је поносна на своју… »
Треба јој за гаће: Камере забележиле исповест, Кијина једина жеља након уласка у Задругу је... (фото)
Србија данас 19.11.2017
Жалосно је да то нема... Ријалити "Задруга" добила је нов замах када је синоћ на имање ушла супруга Слобе Радановића, Кристина Кија Коцкар, коју је он преварио са Луном Ђогани. Након Кијиног уласка у "Задругу" све се пушило… »
Не могу да издржим, ти ниси више мој Слоба: Луна пред нервним сломом због Кијиног уласка, уценила Радановића! (ВИДЕО) (фото)
Телеграф 19.11.2017
- Никада више нећемо бити као пре - понављала је Луна која није могла да задржи сузе. Улазак Кије Коцкар у "Задругу" је начисто излудео Луну и она је цело јутро преплакала, и џаба се Слоба трудио да је утеши. Сви те пљују… »
Самозадовољавање, дахтање и друкање пријатеља: Теодора и Анђело се због секса жестоко посвађали са Слобом и Луном, све…
Телеграф 19.11.2017
Након што су Слоба и Луна испричали да су Анђело и Теодора имали секс, почела је лудница. Некадашњи пријатељи су синоћ жестоко заратили, а Анђело и Теодора су полудели након што су Слоба и Луна у разговору са Дрветом мудрости… »
А шта ја добијам за то? Насмејана Кија открила истину о сексу са Слобом, па тражила награду! (ВИДЕО)
Телеграф 19.11.2017
- Знам много Слободанових тајни, могу од тебе да добијам награде стално - поручила је Кија у разговору са Дрветом мудрости. Изгледа да се Кија Коцкар брзо привикла на "Задругу" и уживала је у свом првом разговору са Дрветом… »
Сви те пљују Слободане, уништио си мој живот! Кија и Слоба први пут разговарали насамо сат и по, испливале многе непријатне…
Телеграф 19.11.2017
- Сам си себе покопао! Не желим никоме оно што сам преживела! - рекла је Кија током разговора са Слобом. После тоталног русваја који је у "Задрузи" настао када је синоћ ушла Кија Коцкар, Слоба и његова супруга су се у глуво доба… »
У рукама странца! Кија признала Слоби - изгубила сам твој телефон! И не само то, још горе! (видео)
Србија данас 19.11.2017
4.000 слика, све украдено! Несрећни супружници, Слоба Радановић и преварена Кристина Кија Коцкар, остали су синоћ насамо и отворено поразговарали о његовој прељуби и јавном понижењу које је Кристина доживела када је он ушао у… »
Сели су насамо: Слоба и преварена Кија! О с*ксу си причао, издао си ме! Мој живот је пакао! (видео)
Србија данас 19.11.2017
Јадна жена. Права бура настала је синоћ када је у "Задругу" ушла Кристина Кија Коцкар, жена Слобе Радановића, коју је он, као што је познато, преварио са Луном Ђогани. Прво што ју је Слоба упитао је: "Како си?" - Па, добро сам… »
Брзо, воде! Сви скочили: Лоше јој је, плаче, не може да се поврати... Нова драма после уласка Кије
Србија данас 19.11.2017
Хаос у Шимановцима! Расправа на релацији Луна, СЛоба и Кија не јењава. Цело вече остало је у знаку уласка Кристине Коцкар, супруге певача СЛобе Радановића који је упркос браку започео везу у ријалитију са Луном Ђогани. Новинари… »
Вести дана »
РХМЗ је управо објавио нову прогнозу и после ње, сви једва чекамо понедељак (фото)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Јокић опет распаметио Амере: Србин одиграо бруталну партију, али је Денвер изгубио од Голден Стејта (видео)
Вечерње новости пре 4 сатијош 5 повезаних
(Видео) Пуна војна опрема, тешко наоружање и потпуна камуфлажа овако изгледа војска убијеног најопаснијег нарко-боса: На улицама Мексика све гори, има мртвих
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане
САД упозориле на терористичку претњу у Обали Слоноваче и туристичка места
Политика пре 3 сатајош 1 повезана