Povezane vesti
ALEKSANDRA PROGOVORILA O TRAUMAMA I OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU O LJUBINOJ VEZI SA ČABARKAPOM!
Svet & Skandal 19.11.2017
Rat majke i ćerke – Ljube Pantović i Aleksandre Subotić se nastavlja. Subotićeva je iznela nove detalje koji su šokirali učesnike rijalitija “Parovi”. ‘Imala sam traume kao klinka, jer su mi dva auta bila zapaljena ispred kuće i tata mi je… »
Aleksandra Subotić progovorila o traumama iz detinjstva i otkrila: Ljuba nikada nije bila sa Čabarkapom! Samo se svetila…
Kurir 19.11.2017
Naime, ona tvrdi da njena mama nikada nije bila u vezi sa Aleksandarom Čabrakapom. "Osim Čabarkape, sada čujem da je u mojoj kući bio i Nemanja za kog tvrdim da mi je zapalio auto", zaključio je prvi Karađorđe, koji se uključio u emisiju i… »
Vesti dana »

VIDEO: Naprednjaci u Rumi uoči 16 minuta tišine izveli trubače i opoziciji pokazivali srednji prst
N1 Info pre 2 satajoš 60 povezanih

Završena studentska blokada depoa GSP-a na Novom Beogradu, proradili svi tramvaji i 16 autobuskih linija
Danas pre 2 satajoš 71 povezana

U Bogatiću ponovo incidenti, povređene dve odbornice, završena devetočasovna blokada depoa GSP-a
RTS pre 1 satjoš 34 povezane

Tenzije u Nišu uoči dolaska Brnabić i Vučevića: Okupljeni gađaju jajima članove SNS
NIN pre 55 minutajoš 11 povezanih

Ukuno 34 osobe i tri firme pod istragom za požar u diskoteci Puls u Severnoj Makedoniji
Nova pre 37 minutajoš 19 povezanih