Povezane vesti
ALEKSANDRA PROGOVORILA O TRAUMAMA I OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU O LJUBINOJ VEZI SA ČABARKAPOM!
Svet & Skandal 19.11.2017
Rat majke i ćerke – Ljube Pantović i Aleksandre Subotić se nastavlja. Subotićeva je iznela nove detalje koji su šokirali učesnike rijalitija “Parovi”. ‘Imala sam traume kao klinka, jer su mi dva auta bila zapaljena ispred kuće i tata mi je… »
Aleksandra Subotić progovorila o traumama iz detinjstva i otkrila: Ljuba nikada nije bila sa Čabarkapom! Samo se svetila…
Kurir 19.11.2017
Naime, ona tvrdi da njena mama nikada nije bila u vezi sa Aleksandarom Čabrakapom. "Osim Čabarkape, sada čujem da je u mojoj kući bio i Nemanja za kog tvrdim da mi je zapalio auto", zaključio je prvi Karađorđe, koji se uključio u emisiju i… »
Vesti dana »

Nestala dunja Marković (2): Aktiviran sistem "Pronađi me": Devojčica išetala iz kuće, čuvala je braća, opsadno stanje u Ubu (foto)
Blic pre 2 minutajoš 16 povezanih

Gradonačelnik Kraljeva prisustvovao sastanku SNS-a u Miločaju, građani ga dočekali jajima, došlo do koškanja s policijom (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Novi šok u vatikanu: Papa Franja u teškom stanju, imao još dve respiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Blic pre 9 satijoš 1 povezana