Ivanić: Bošnjački lideri neiskreni prema Srbiji

Ivanić: Bošnjački lideri neiskreni prema Srbiji

Al Jazeera ponedeljak, 20. novembar 2017.
'Kada god Bošnjaci treba da naprave taj pozitivni iskorak prema Srbiji, svi bošnjački lideri se vraćaju na ratnu retoriku', kaže Ivanić u intervjuu za 'Novosti'.
"Unutar bošnjačkog političkog rukovodstva još se nije pojavio lider koji je iskreno spreman da postigne suštinski dogovor sa Srbijom", kaže srpski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić, koji smatra da Srbija treba... »

Srbija ne mora da brine da će BiH priznati Kosovo

Telegraf ponedeljak, 20. novembar 2017.
Kada god Bošnjaci treba da naprave taj pozitivni iskorak prema Srbiji, svi bošnjački lideri se vraćaju na ratnu retoriku, prošlost i pokazuju neiskrenost prema Srbiji, rekao je Ivanić
Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić tvrdi da Srbija nema razloga da se brine da će BiH priznati Kosovo, tvrdeći da postoje svi zakonski mehanizmi kojima on to može da spreči. Velika Britanija uložila protest Surinamu zbog... »

Ivanić: Sarajevo jedva čeka da saplete Beograd

RTV ponedeljak, 20. novembar 2017.
RTV: Ivanić: Sarajevo jedva čeka da saplete Beograd
BEOGRAD - Unutar bošnjačkog političkog rukovodstva još se nije pojavio lider koji je iskreno spreman da postigne suštinski dogovor sa Srbijom, kaže srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić, koji smatra da Srbija treba da nastavi pozitivan pristup prema BiH kakav sada ima.
"Kada god Bošnjaci treba da naprave taj pozitivni iskorak prema Srbiji, svi bošnjački lideri se vraćaju na ratnu retoriku, prošlost i pokazuju neiskrenost prema Srbiji", rekao je Ivanić u intervjuu za današnje "Večernje novosti".... »

Ivanić: Srbija ne mora da brine da će BiH priznati Kosovo

N1 Info ponedeljak, 20. novembar 2017.
Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić tvrdi da Srbija nema razloga da se brine da će BiH priznati Kosovo, tvrdeći da postoje svi zakonski mehanizmi kojima on to može da spreči.
U intervjuu za "Večernje novosti" je, govoreći o izjavi Bakira Izetbegovića, da je Kosovo već trebalo da bude priznato, Ivanić rekao da mu nije jasno zašto je bošnjački član Predsedništva imao potrebu da stvara loš ambijent pre... »

Licemerje bošnjačkih lidera na delu: Bakir je simbol "lažne iskrenosti"

Srbija danas ponedeljak, 20. novembar 2017.
Srpski član predsedništva BiH iznenađen Izetbegovićevom "potrebom da stvara loš ambijent"
Unutar bošnjačkog političkog rukovodstva još se nije pojavio lider koji je iskreno spreman da postigne suštinski dogovor sa Srbijom, kaže srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić, koji smatra da Srbija treba da... »
©2018 Netmark d.o.o.