Повезане вести

Аутор тужио Мирослава Илића! 20 година сам подстанар због таквих као што је он!

Аутор тужио Мирослава Илића! 20 година сам подстанар због таквих као што је он!

Телеграф 20.11.2017
- Због таквих као што је он 20 година сам подстанар - рекао је композитор. Аутор хитова Мирослава Илића тужио је певача за повреду ауторских права. Певач је без овлашћења искористио две нумере аутора Драгана Александрића за… »
Мирослав илић пред судом! Деценијама се познају, а сада... Због њега је подстанар?!

Мирослав илић пред судом! Деценијама се познају, а сада... Због њега је подстанар?!

Србија данас 20.11.2017
Морао је да тражи правду... Аутор Илићевих хитова огорчен што Мирослав неовлашћено пева његове песме у рекламама. Драган Александрић, који је деценијама сарађивао са Мирославом Илићем, решио је да пресавије табак и тужи „славуја… »
Разлика никад већа: Алекс избачена из "Задруге", нећете веровати колико је Маца добила процената гласова (фото)

Разлика никад већа: Алекс избачена из "Задруге", нећете веровати колико је Маца добила процената гласова (фото)

Телеграф 20.11.2017
Разлика у гласовима је била баш огромна. У " Задрузи" је било одржано ново избацивање из ријалитија. Номиновани су биле Маца и Алекс, а ове две такмичарке прво су се такмичиле у игри. Дискреција је победила, а њој су дуплирани… »

Вести дана »