Povezane vesti

Autor tužio Miroslava Ilića! 20 godina sam podstanar zbog takvih kao što je on!

Autor tužio Miroslava Ilića! 20 godina sam podstanar zbog takvih kao što je on!

Telegraf 20.11.2017
- Zbog takvih kao što je on 20 godina sam podstanar - rekao je kompozitor. Autor hitova Miroslava Ilića tužio je pevača za povredu autorskih prava. Pevač je bez ovlašćenja iskoristio dve numere autora Dragana Aleksandrića za potrebe snimanja reklame, pa… »
Miroslav ilić pred sudom! Decenijama se poznaju, a sada... Zbog njega je podstanar?!

Miroslav ilić pred sudom! Decenijama se poznaju, a sada... Zbog njega je podstanar?!

Srbija danas 20.11.2017
Morao je da traži pravdu... Autor Ilićevih hitova ogorčen što Miroslav neovlašćeno peva njegove pesme u reklamama. Dragan Aleksandrić, koji je decenijama sarađivao sa Miroslavom Ilićem, rešio je da presavije tabak i tuži „slavuja iz Mrčajevaca“ zbog… »
Razlika nikad veća: Aleks izbačena iz "Zadruge", nećete verovati koliko je Maca dobila procenata glasova (foto)

Razlika nikad veća: Aleks izbačena iz "Zadruge", nećete verovati koliko je Maca dobila procenata glasova (foto)

Telegraf 20.11.2017
Razlika u glasovima je bila baš ogromna. U " Zadruzi" je bilo održano novo izbacivanje iz rijalitija. Nominovani su bile Maca i Aleks, a ove dve takmičarke prvo su se takmičile u igri. Diskrecija je pobedila, a njoj su duplirani glasovi. Na kraju je… »

Vesti dana »