Povezane vesti

Slobi pustili pesmu koju je napisao Kiji, ona počela da se smeje, a izraz Luninog lica sve je rekao! (VIDEO)

Slobi pustili pesmu koju je napisao Kiji, ona počela da se smeje, a izraz Luninog lica sve je rekao! (VIDEO)

Telegraf 20.11.2017
Dok je išla pesma "Stjuardesa" Sloba je sedeo naspram Kije, dok je Luna bila okrenuta leđima, a po izrazima njenog lica videlo se koliko joj nije bilo svejedno. Žiža Stojanović juče je u Zadruzi proslavila divan dan, a tim povodom učesnicima je… »
Prvi žestoki okršaj Kije i Lune, prštale prozivke: Sad mora da je oženi, glupo je da ostanu u wc-u! (video)

Prvi žestoki okršaj Kije i Lune, prštale prozivke: Sad mora da je oženi, glupo je da ostanu u wc-u! (video)

Telegraf 20.11.2017
Kristina je pričala sa Jelenom Golubović, dok je Luna sve slušala iz kreveta u kom je ležala sa Sanjom i Zoranom. Kristina Kockar malo pre 15 časova počela je da priča o svom odnosu sa Slobodanom Radanovićem, nakon što je Jelena Golubović… »
Kakva ribetina! Muškarci odlepili kad je ova seksi voditeljka ušetala u "Zadrugu"! (VIDEO)

Kakva ribetina! Muškarci odlepili kad je ova seksi voditeljka ušetala u "Zadrugu"! (VIDEO)

Telegraf 20.11.2017
Ušla je raspoložena, poželela svima dobro veče i zauzela svoje mesto - na čelu stola. U " Zadrugu" je večeras ušetala nova voditeljka, atraktivna crnka, kojoj su se muškarci najviše obradovali kada su je videli na vratima! Ona je bila 5 godina u… »
Ona je bila 5 godina u mom životu! Luna napala Slobu zbog Kije, rekla mu sve u lice, a na kraju se izbezumila zbog njegove…

Ona je bila 5 godina u mom životu! Luna napala Slobu zbog Kije, rekla mu sve u lice, a na kraju se izbezumila zbog njegove…

Telegraf 20.11.2017
Luna je dugo, dugo tražila Slobu po dvorištu, a on se sve vreme skrivao od nje. Ulazak Slobine zakonite žene Kristine Kije Kockar u " Zadrugu" uneo je haos i razdor u rijalitiju, a najviše je, očekivano, poljuljao odnos između Radanovića i njegove… »
Ovde si zbog mene, ne postojiš! Anđela Veštica skroz ispolivala Đeksona, on je najstrašnije izvređao, pa mu ona vratila 3…

Ovde si zbog mene, ne postojiš! Anđela Veštica skroz ispolivala Đeksona, on je najstrašnije izvređao, pa mu ona vratila 3…

Telegraf 20.11.2017
- Ja sam ovde ušao zbog tebe, zato što si se ti izložila pre rijalitija na mene! - vikao je Đekson Anđeli. Anđela Veštica i Đekson ponovo su pokazali koliko se ne podnose posle raskida i posvađali se pred svima, a na kraju je reagovalo i… »
Prvi sukob: Kija je napala prva, ali joj Luna nije ostala dužna! (video)

Prvi sukob: Kija je napala prva, ali joj Luna nije ostala dužna! (video)

Srbija danas 20.11.2017
"On je mene izabrao..." Danas je Kristina Kockar vodila razgovor sa Jelenom Golubović, a samo nekoliko kreveta od njih dve, ležala se i devojka njenog supruga Slobe Radanovića - Luna Đogani. Ona je čula šta njih dve pričaju nakon čega se umešala… »
Tresla se kuća! Kija i Sloba sat vremena vodili žestoku prepirku, progovorili o seksu, prevarama i da li se i dalje vole…

Tresla se kuća! Kija i Sloba sat vremena vodili žestoku prepirku, progovorili o seksu, prevarama i da li se i dalje vole…

Telegraf 20.11.2017
Posle "peckanja" sa Lunom, Kija i Sloba imali su prvu iskrenu raspravu i razgovor od njenog ulaska. Nakon što se u spavaćoj sobi desilo "peckanje" između Kije Kockar i Lune Đogani koje su se vrlo jasno obratile jedna drugoj, počeo je žestok verbalni… »
Pokušao je da podmiti lekare da napišu da Ina nije njegova ćerka... Kebina bivša ljubavnica otkrila šokantne detalje o…

Pokušao je da podmiti lekare da napišu da Ina nije njegova ćerka... Kebina bivša ljubavnica otkrila šokantne detalje o…

Telegraf 20.11.2017
- Bila sam zabrinuta, ako završi u zatvoru, ko će naše dete da izdržava. On plaća alimentaciju 300 evra mesečno - rekla je Ljiljana. Ljiljana Jevremović, bivša ljubavnica pevača Dragana Kojića Kebe sa kojim ima i ćerku Inu, kaže da ako pevač… »
Žiža pokazala gole grudi, zadrugari počeli da vrište i beže, a onda je to uradila ponovo! (video)

Žiža pokazala gole grudi, zadrugari počeli da vrište i beže, a onda je to uradila ponovo! (video)

Telegraf 20.11.2017
-To kraljice! To što si uradila je bio šou - ohrabrivao je Mića glumicu. Najstarija učesnica rijalitija Žiža Stojanović je sinoć jednim svojim postupkom šokirala sve zadrugare. Glumica je usred razgovora sa Lepim Mićom i Banetom Čolakom… »
Kija obukla Slobinu majicu, on joj dao kompliment, a kad je to preneo Luni usledio je žestok komentar! (video)

Kija obukla Slobinu majicu, on joj dao kompliment, a kad je to preneo Luni usledio je žestok komentar! (video)

Telegraf 20.11.2017
- Ona ovo ne radi iz ljubavi, to nije ljubav - rekla je Luna nakon što je videla Kiju u Slobinoj majici. Kristina Kija Kockar nakon što je nedavno stigla u Zadrugu i postala novi ravnopravni učesnik rijalitija, iznenadila je sve prisutne svojim… »
Ona me mrzi, vidim to! Luna se žalila Slobi na Kiju i njeno ponašanje, a ono što je posle toga rekla sve je ostavilo u…

Ona me mrzi, vidim to! Luna se žalila Slobi na Kiju i njeno ponašanje, a ono što je posle toga rekla sve je ostavilo u…

Telegraf 20.11.2017
- Osećam kao da ti je žao da mi kažeš istinu... - rekla je Luna. Nakon što je u "Zadrugu" ušla još uvek zakonita žena Slobe Radanovića sve je postalo drugačije. Kristina Kija Kockar je svojim ulaskom u rijaliti pomrsila konce Luni Đogani koja… »
Pogledajte kako je Sloba pre 3 godine žestoko prozvao celu porodicu Đogani - javno! (foto)

Pogledajte kako je Sloba pre 3 godine žestoko prozvao celu porodicu Đogani - javno! (foto)

Telegraf 20.11.2017
Na društvenim mrežama Sloba je podelio rečenicu kojom se na određeni način vređa porodica Đogani. Slobodan Radanović pre 3 godine, tačnije 15. marta 2014., žestoko je javno isprozivao celu porodicu Đogani. Luna se popela na sto da igra, Maca… »
Luna se popela na sto da igra, Maca joj rekla da se ugleda na pravu ženu, a onda je zbog 4 Kijine reči napustila prostoriju…

Luna se popela na sto da igra, Maca joj rekla da se ugleda na pravu ženu, a onda je zbog 4 Kijine reči napustila prostoriju…

Telegraf 20.11.2017
Tokom sinoćne žurke desilo se mnogo "nezgodnih" situacija između Lune i Slobe, kojima njegova zakonita supruga "kvari" idilu koju su imali u Zadruzi. Otkako je Kristina Kija Kockar ušla u Zadrugu ovaj rijaliti počeli su da gledaju i oni koji ga do… »

Vesti dana »