Povezane vesti

„Pauk” odneo auto – sa bebom

„Pauk” odneo auto – sa bebom

Politika 21.11.2017
„Parking servis” podneo prijavu protiv majke zbog zanemarivanja deteta. Radnici „Parking servisa” odvezli su nepropisno parkiran automobil iz Ulice Visokog Stevana, sa jednim iznenađenjem na zadnjem sedištu – usnulom šestomesečnom bebom… »
"Pauk" odneo auto u kojem je bila beba!

"Pauk" odneo auto u kojem je bila beba!

Večernje novosti 21.11.2017
Drama na Dorćolu - Ekipa "Parking servisa" podigla nepropisno parkirano vozilo. Roditelji prijavljeni Gradskom centru za socijalni rad zbog zanemarivanja deteta. PRAVA drama odigrala se u ponedeljak u Visokog Stevana na Dorćolu kada su ekipe "Parking… »
"Ostavila je bebu samu u autu 15 minuta": Iz Parking servisa tvrde da nisu videli dete u automobilu, a majku su tužili Centru…

"Ostavila je bebu samu u autu 15 minuta": Iz Parking servisa tvrde da nisu videli dete u automobilu, a majku su tužili Centru…

Blic 21.11.2017
Povodom slučaja kada je “pauk” sinoć odneo automobil Beograđanke u kojem se nalazila njena šestomesečna beba, JKP „Parking servis“ je reagovao - podnošenjem prijave protiv majke Gradskom centru za socijalni rad, zbog zanemarivanja deteta. -… »
Strahota: Beograđanka ostavila bebu samu usred mračne ulice u kolima, pauk odneo automobil sa detetom (FOTO)

Strahota: Beograđanka ostavila bebu samu usred mračne ulice u kolima, pauk odneo automobil sa detetom (FOTO)

Telegraf 21.11.2017
JKP "Parking servis" podneo je prijavu Gradskom centru za socijalni rad zbog zanemarivanja deteta protiv majke. Majka Jelena M. je sinoć oko 19 sati ostavila šestomesečnu bebu u večernjim satima samu i bez ikakvog nadzora u automobilu. " Pauk" je… »
"Parking servis" odneo ženi auto sa bebom na zadnjem sedištu

"Parking servis" odneo ženi auto sa bebom na zadnjem sedištu

Blic 21.11.2017
"Vratila sam se nakon pet-šest minuta ponovo do automobila, a "pauk" je odnosio moj automobil i šestomesečnu bebu u njemu. Dozivala sam ih i trčala za njima, ali oni su nastavili da voze. Ne mogu da opišem strah i paniku koju sam u tom trenutku… »

Vesti dana »