Povezane vesti

Sasula joj u lice: Luna se pred celom "Zadrugom" obratila Kiji! Nakon ovih reči Kristina se...

Sasula joj u lice: Luna se pred celom "Zadrugom" obratila Kiji! Nakon ovih reči Kristina se...

Srbija danas 25.11.2017
Niko se ovome nije nadao od mlade blogerke. U igri istine u jednom trenutku glavne akterke su bile Luna Đogani i njena suparnica Kristina Kija Kockar. Na red za odgovore došla je Luna. Usledilo je pitanje da li se njeno mišljenje prema Kiji poboljšalo… »
Lunu pitali šta sada misli o Kiji, nakon ovih 7 izgovorenih reči svi su ostali u čudu! (VIDEO)

Lunu pitali šta sada misli o Kiji, nakon ovih 7 izgovorenih reči svi su ostali u čudu! (VIDEO)

Telegraf 25.11.2017
Tokom Igre istine nije bilo incidenata, ali jeste prilično šokantnih izjava. Kako je bilo skoro svakog petka, tako su učesnici Zadruge sinoć za trpezarisjkim stolom igrali Igru istine. SVI MISLE DA SAM KU*VA! Luna dobila nervni slom usred noći, Sloba… »
Svi misle da sam ku*va! Luna dobila nervni slom usred noći, Sloba pobesneo pa šakama lupao u krevet! (VIDEO)

Svi misle da sam ku*va! Luna dobila nervni slom usred noći, Sloba pobesneo pa šakama lupao u krevet! (VIDEO)

Telegraf 25.11.2017
Luna se u suzama žalila da joj nije dobro, a sve je bilo još gore nakon što je i Sloba pobesneo. Luna Đogani oko 3 sata iza ponoći plakala je u krevetu u spavaćoj sobi, a kada je Sloba Radanović pokušao da je smiri sve je postalo još gore, pošto… »

Vesti dana »