Povezane vesti

Rajsko ostrvo pred katastrofom: Dim koji ne sluti na dobro, pepeo išao 4 kilometra u vis, nekoliko sela evakuisano (FOTO)…

Telegraf 26.11.2017
Ovo je drugi put da je vulkan proradio za nedelju dana na indonežanskom ostrvu. Vulkan na indonežanskom ostrvu Bali oživeo je u serijama erupcija zbog kojih su neki letovi za ovu popularnu turističku destinaciju bili odloženi, a nekoliko obližnjih… »

(Foto) crveni alarm zbog vulkana: Pogledajte kako popularno ostrvo izgleda posle erupcije

Kurir 26.11.2017
Crveno upozorenje znači da se predviđa da će erupcija biti neposredna, sa značajnom količinom pepela. Rojters prenosi da su putevi na ovom među turistima popularnom ostrvu prekriveni pepelom, kao i automobili i zgrade koje se nalaze u blizini… »

VIDEO: Izdato "crveno upozorenje" zbog vulkana na Baliju

Radio 021 26.11.2017
Indonežanske vlasti izdale su "crveno upozorenje" za avio kompanije u nedelju nakon što je vulkan Agung na turističkom ostrvu Baliju izbacio pepeo na visinu 4.000 metara. Pepeo se kretao u smeru jugoistoka prema turističkom ostrvu Lombok, rekao je… »

Erupcija vulkana na baliju: Izdato crveno upozorenje, opasnost od vulkana (foto+video)

Večernje novosti 26.11.2017
Indonežanske i regionalne vlasti izdale su "crveni alarm" - upozorenje zbog opasnosti od vulkana Agung koji izbacuje gust pepeo do 6.000 metara u visinu. Indonežanske i regionalne vlasti izdale su "crveni alarm" - upozorenje zbog opasnosti od vulkana… »

Bali:Izdato crveno upozorenje, opasnost od vulkana

RTV 26.11.2017
DŽAKARTA - Indonežanske i regionalne vlasti izdale su "crveni alarm" - upozorenje zbog opasnosti od vulkana Agung koji izbacuje gust pepeo do 6.000 metara u visinu. Kako prenosi BBC, crveno upozorenje znači da se predviđa da će erupcija biti… »

Crveni alarm zbog vulkana - "erupcija će biti neposredna"

B92 26.11.2017
Džakarta -- Indonežanske i regionalne vlasti izdale su "crveni alarm" - upozorenje zbog opasnosti od vulkana Agung koji izbacuje gust pepeo do 6.000 metara u visinu. Kako prenosi BBC, crveno upozorenje znači da se predviđa da će erupcija biti… »

Erupcija vulkana na Baliju, sela pokrivena pepelom

RTS 26.11.2017
Indonežanske i regionalne vlasti izdale su "crveni alarm" – upozorenje zbog opasnosti od vulkana Agung koji izbacuje gust pepeo do 6.000 metara u visinu. Nekoliko obližnjih sela je pokriveno pepelom. Crveno upozorenje znači da se predviđa da će… »

Erupcija vulkana na Baliju

Danas 26.11.2017
Vulkan na indonežanskom ostrvu Bali oživeo je u serijama erupcija zbog kojih su neki letovi za ovu popularnu turističku destinaciju bili odloženi, a nekoliko obližnjih sela je pokriveno pepelom. Vulkan na planini Agung eruptirao je u subotu uveče i… »

VIDEO: Proradio vulkan na Baliju, sela pod pepelom

Vesti online 26.11.2017
Vulkan na indonežanskom ostrvu Bali oživeo je u serijama erupcija zbog kojih su neki letovi za ovu popularnu turističku destinaciju bili odloženi, a nekoliko obližnjih sela je pokriveno pepelom. Vulkan na planini Agung eruptirao je u subotu uveče i… »

Erupcija na Baliju, pepeo 4 km uvis! (video, foto)

Mondo 26.11.2017
Vulkan na indonežanskom ostrvu Bali oživeo je u serijama erupcija zbog kojih su neki letovi za ovu popularnu turističku destinaciju bili odloženi, a nekoliko obližnjih sela je pokriveno pepelom. Foto: Youtube/screenshot Vulkan na planini Agung… »

Privremeni prekid letova ka Baliju zbog vulkanske aktivnosti

Novi magazin 26.11.2017
Međunarodni letovi privremeno su bili prekinuti ka indonežanskom ostrvu Bali gde je vulkan izbacivao pepeo koji je prekrio obližnja odmarališta i sela te turističke destinacije. Vulkan Agung u subotu uveče je imao tri erupcije pepela na visini od… »

Bali: Erupcija vulkana, nekoliko sela pokriveno pepelom

Dnevnik 26.11.2017
DžAKARTA: Vulkan na indonežanskom ostrvu Bali oživeo je u serijama erupcija zbog kojih su neki letovi za ovu popularnu turističku destinaciju bili odloženi, a nekoliko obližnjih sela je pokriveno pepelom. Vulkan na planini Agung eruptirao je u… »

Pepeo leti 4.000 metara u vis, odloženi letovi VIDEO

B92 26.11.2017
Vulkan na indonežanskom ostrvu Bali oživeo je u serijama erupcija zbog kojih su neki letovi za ovu popularnu turističku destinaciju bili odloženi. Nekoliko obližnjih sela je pokriveno vulkanskim pepelom. Vulkan na planini Agung eruptirao je u subotu… »

(Video) Desilo se ono od čega su svi strahovali! Erupcija vulkana na Baliju: Sela pokrivena pepelom!

Kurir 26.11.2017
Vulkan na planini Agung eruptirao je u subotu uveče i tri puta jutros izbacujući pepeo 4.000 metara u vis. Kako prenosi AP, mračni sivi oblaci kreću se ka susednom ostrvu Lombok u pravcu suprotnom od aerodroma na Baliju odakle su svi zakazani… »

Vulkan izbacivao pepeo na odmarališta u Baliju, obustavljeni međunarodni letovi

Radio 021 26.11.2017
Međunarodni letovi privremeno su bili prekinuti ka indonežanskom ostrvu Bali, gde je vulkan izbacivao pepeo koji je prekrio obližnja odmarališta i sela te turističke destinacije. Vulkan Agung u subotu uveče je imao tri erupcije pepela na visini od… »

Vesti dana »