Povezane vesti

Zbog planiranih radova u Živojina Ćuluma bez vode

Zbog planiranih radova u Živojina Ćuluma bez vode

Dnevnik 28.11.2017
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će sutra od 8 do 16 sati biti Ulica Živojina Ćuluma. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Prijava kvara i… »
HAVARIJA: Deo Popovice do 16 sati bez vode

HAVARIJA: Deo Popovice do 16 sati bez vode

Moj Novi Sad 28.11.2017
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 16 sati biti desna strana Fruškogorskog puta u naselju Popovica, javlja JKP "Vodovod i kanalizacija" Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Deo Malog Beograda u sredu bez vode zbog radova

Deo Malog Beograda u sredu bez vode zbog radova

Moj Novi Sad 28.11.2017
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u sredu, 29. novembra, od 8 do 16 sati biti ulica Živojina Ćuluma u Novom Sadu, javlja JKP "Vodovod i kanalizacija". Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Havarija u Kaću, bez vode do 13 časova

Havarija u Kaću, bez vode do 13 časova

Dnevnik 28.11.2017
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti deo Svetosavske ulice (br. 1 - 47) i parna strana Ulice kralja Petra Prvog u Kaću. U JKP Vodovod i kKanalizacija kažu da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe… »
Deo Kaća bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 28.11.2017
Kako javlja JKP "Vodovod i kanalizacija", zbog radova na sanaciji havarije u Kaću, bez vode će danas, 28. novembra, do 13 sati biti deo Svetosavske ulice (od broja 1 do broja 47) i parna strana ulice Kralja Petra Prvog. Postoji mogućnost da će u toku… »

Radio 021 28.11.2017
Deo Kaća nema vode zbog havarije. Bez vode će do 13 časova biti deo Svetosavske ulice (br. 1 - 47) i parna strana Ulice kralja Petra Prvog. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Deo Bukovca bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 28.11.2017
Zbog radova na sanaciji havarije u Bukovcu, bez vode će danas, 28. novembra, do 13 sati biti ulice Karađorđeva, Gornja Baranja i Donja Baranja. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »

Radio 021 28.11.2017
Deo Bukovca danas, 28. novembra neće imati vode zbog havarije. Bez vode će do 13 časova biti ulice Karađorđeva, Gornja Baranja i Donja Baranja. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »

Vesti dana »