Povezane vesti

Divan gest napadača zvezde: Mogao je u istoriju, ali mu je drugarstvo na prvom mestu

Divan gest napadača zvezde: Mogao je u istoriju, ali mu je drugarstvo na prvom mestu

Hot sport 30.11.2017
Junak pobede Crvene zvezde nad Radnikom 5:0 bio je Aleksandar Pešić, strelac het-trika, a mogu mu se dodati i dve asistencije. Prvo je Aleksandar Pešić asistirao kod gola Marka Gobeljića. Potom je postigao het-trik, a onda ‘upisao još jednu… »
Zvezdaši, jeste li gledali ''Povratak lava''?

Zvezdaši, jeste li gledali ''Povratak lava''?

Sportske.net 30.11.2017
Klub sa Marakane ga svima preporučuje. Jučerašnju utakmicu između Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice (5:0) obeležio je ne samo het-trik sjajnog Aleksandra Pešića, nego i povratak Branka Jovičića na teren, posle višemesečnog odsustva zbog… »
Sezona iz snova Aleksandra Pešića!

Sezona iz snova Aleksandra Pešića!

Sportske.net 30.11.2017
Iako je letos stigao kao veliko pojačanje, verovatno ni najveći optimisti nisu očekivali njegov ovakav učinak u prvoj polusezoni u Zvezdinom dresu. Kako sezona odmiče, Aleksandar Pešić sve više izlazi iz senke Ričmonda Boaćija, sa kojim čini… »
"Brankov prvenac preči od ulaska u istoriju kluba"

"Brankov prvenac preči od ulaska u istoriju kluba"

Mondo 30.11.2017
"Mogao sam da postignem četvrti gol i uđem u istoriju kluba, ali sam siguran da Branku više znači što je postigao svoj prvenac i to baš na prvoj utakmici nakon što se vratio posle teške povrede", kaže Aleksandar Pešić. Foto: MN Press Aleksandru… »
I reči i dela!

I reči i dela!

Mondo 30.11.2017
Da je atmosfera u timu sjajna može često da se čuje, ali se ređe to vidi na delu... Crveno-beli su pričali na terenu. Na semaforu 5:0 i prezimena Gobeljić i Jovičić. "Petardu" u vanrednom izdanju Superlige u sredu predveče obeležili su i prvi… »
Osmeh na licu povratnika Jovičića i pešićevo poziranje nakon het-trika (foto galerija)

Osmeh na licu povratnika Jovičića i pešićevo poziranje nakon het-trika (foto galerija)

Hot sport 30.11.2017
Prikaži sve fotografije Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su večeras ubedljivu pobedu protiv ekipe Radnika, rezultatom 5:0, u okviru 19. kola Superlige Srbije. Utisci ove utakmice svakako su povratak Branka Jovičića na teren posle tri ipo meseci… »
Jovičić nakon povratka: Samo ja znam kroz šta sam sve prošao, gol posvećujem svima

Jovičić nakon povratka: Samo ja znam kroz šta sam sve prošao, gol posvećujem svima

Hot sport 30.11.2017
Jedan od glavnih utisaka utakmice u kojoj je Crvena zvezda ubedljivo slavila nak ekipom Radnika (5:0), svakako jeste povratak na teren Branka Jovičića. Vezista crveno-belih vratio se na teren posle tri ipo meseci pauze, nakon što je u utakmici sa… »
Vratio se: Ovacije Jovičiću: Pešić pokazao kakav je čovek, srećni smo i zbog Gobeljića

Vratio se: Ovacije Jovičiću: Pešić pokazao kakav je čovek, srećni smo i zbog Gobeljića

Sportal blic 29.11.2017
Neumorni vezista Branko Jovičić vratio se na teren posle skoro četiri meseca pauze i odmah oduševio u dresu Crvene zvezde, u pobedi nad Radnikom sa 5:0. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Povratak na teren: Jovičić menja Račića Jovičić… »
Video zvezda ubedljiva: Rafal Pešića, Jovičić se vratio i zatresao mrežu

Video zvezda ubedljiva: Rafal Pešića, Jovičić se vratio i zatresao mrežu

Večernje novosti 29.11.2017
Crveno-beli na svom terenu pobedili Radnik iz Surdulice. Sve je bilo rešeno već posle prvog poluvremena - 5:0. LAKA petarda zaslađena je het-trikom Aleksandra Pešića za osmu prvenstvenu pobedu lidera u nizu. Sa pola gasa i kombinovanim timom bez… »
Video milojeviću tim najbitniji: Najveći utisak povratak Jovičića i gest Pešića

Video milojeviću tim najbitniji: Najveći utisak povratak Jovičića i gest Pešića

Večernje novosti 29.11.2017
Mnogo mi znači njegov povratak, puno mi je srce, volim da su zdravi. Rezultat ne oslikava igru Radnika - poručio je strateg crveno-belih. Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle večerašnje ubedljive pobede protiv Radnika… »
Nisu golovi: Gest vredan divljenja: Kako je Pešić oduševio trenera Milojevića i “delije”

Nisu golovi: Gest vredan divljenja: Kako je Pešić oduševio trenera Milojevića i “delije”

Sportal blic 29.11.2017
Fudbaleri Crvene zvezde postigli su pet golova u meču 19. kola Superlige protiv ekipe Radnika. Posebno raspoložen za igru bio je Aleksandar Pešić. Sjajni napadač postigao je het-trik, a jedan njegov potez, za trenera Vladana Milojevića i navijače… »

Vesti dana »