Повезане вести
Меј: Трамп погрешио, али долази (видео)
Вечерње новости 30.11.2017
Антиисламске твитер-поруке заоштриле односе најближих атлантских савезника. Садик Кан био за отказивање посете. НЕПУНУ годину дана пошто је нови шеф Беле куће Доналд Трамп као првог госта у Белој кући угостио британску… »
Трамп послао поруку погрешној терези Меј: Имао оштру преписку са британском премијерком на Твитеру, па на крају направио грешку…
Курир 30.11.2017
Све је почело када је Трамп ретвитовао запаљиве антиисламске видео-снимке које је поставила Џејда Франсен, заменица лидера екстремно десничарске британске политичке странке "Британија на првом месту". Један од снимака који је… »
Градоначелник Лондона тражи отказивање Трампове посете
Политика 30.11.2017
Лондон - Градоначелник Лондона Садик Кан се придружио позиву на отказивање државне посете председника САД Доналда Трампа Великој Британији због дељења твитова британске десничарске групе. Кан је рекао да је Трамп промовисао… »
Мај: Трамп је погрешио, али ипак долази у државну посету
Нови магазин 30.11.2017
Британска премијерка Тереза Меј рекла је данас да је Доналд Трамп погрешио што је на Твитеру прослеђивао антимуслиманску пропаганду британске екстремне деснице, али да се не одустаје од државне посете америчког председника… »
Трамп стално прозива друге за лажне вести, а сада их сам шири
Блиц 30.11.2017
Доналд Трамп је јуче изазвао критике након што је на свом профилу на Твитеру поделио антимуслиманске снимке, а сада је откривено и да је један од њих лажан. Амерички председник је ретвитовао три снимка, које је поделила заменица… »
Градоначелник Лондона тражи отказивање Трумпове посјете
Ал Јазеера 30.11.2017
Садиq Кхан придружио се позивима за отказивање посјете америчког предсједника Доналда Трумпа Великој Британији. Градоначелник Лондона Садиq Кхан придружио се у четвртак позивима за отказивање посјете предсједника САД-а Великој… »
Трамп "заратио" и са Британцима
Мондо 30.11.2017
Оштре речи пале су између америчког председника Доналда Трампа и званичног Лондона, пошто је Трамп на Твиттеру проследио антимуслиманске видео снимке. Епилог би могао да буде отказивање посете председника САД-а Великој… »
Трамп критиковао погрешну Терезу Меј на Твитеру
Нови магазин 30.11.2017
Амерички председник Доналд Трамп довео је у питање однос с Великом Британијом, најближим америчким партнером, када је на Твитеру прекорио премијерку Терезу Меј, али је то урадио обративши се погрешној Теези Меј. Трамп је јуче на… »
Трамп поручио Мејовој: Тереза, немој да се фокусираш на мене
РТС 30.11.2017
Амерички председник Доналд Трамп одговорио је британској премијерки Терези Меј, која је критиковала његово ретвитовање антимуслиманских снимака једње крајње десничарске британске странке, поручивши јој да би било боље да се… »
Тереза Меј осудила Трампов твит, он упутио оштар одговор, али...
Вести онлине 30.11.2017
Након што је на свом Твитер налогу пренео снимак на коме наводно дечак муслиманске вероисповести напада младог Холанђанина на штакама, јавност је овај поступак осудила као расистички. Портпарол британске премијерке Терезе Меј… »
Трамп одговорио мејевој: Пусти ти мене, среди тероризам код себе
Курир 30.11.2017
. @Тхереса_Маи, дон’т фоцус он ме, фоцус он тхе деструцтиве Радицал Исламиц Террорисм тхат ис такинг плаце витхин тхе Унитед Кингдом. Ве аре доинг јуст фине! — Доналд Ј. Трумп (@реалДоналдТрумп) Новембер 30, 2017 "Тереза Меј, не… »
Вести дана »
Зеленски: Спреман сам да променим закон за организовање избора у Украјини
Спутник пре 59 минутајош 37 повезаних
Протестном шетњом у Београду студенти Правног факултета обележили годишњицу почетка блокада
Слободна Европа пре 40 минутајош 23 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 5 сатијош 27 повезаних