Povezane vesti
Vučić: U BiH je stradalo 30.000 Srba, a za to niko nije odgovarao
Politika 30.11.2017
Zamislite da sam ja rekao ono što su nama rekli naši, kako bi trebalo da budu, uzori iz EU, da sam rekao – presuda Haga je nepravedna, nepravična, neprihvatljiva. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da nije razumeo izjavu hrvatskog… »
Vučić o Praljku: Ne bih se rugao činu i nazvao ga kukavičkim, a Evropa...
Vesti online 30.11.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se ni na koji način ne bi rugao činu haškog osuđenika Slobodana Praljka, koji je juče izvršio samubistvo u sudnici Haškog tribunala, te da su dvostruki aršini EU ono što vidi kao problem. -… »
Vučić: Svaki put kad neko od hrvatskih zvaničnika ne zna što će sa sobom, izvuče Srbiju... Dosta je bilo!
SEEbiz 30.11.2017
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da samoubistvo bivšeg komandanta Hrvatskog veća odbrane Slobodana Praljka u Haškom sudu ne bi nazvao kukavičlukom i da se ne bi rugao tom činu. Komentarišući izjave hrvatskog premijera Andreja… »
Vučić o samoubistvu hrvatskog generala: Evo šta je rekao
Pravda 30.11.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se ni na koji način ne bi rugao činu haškog osuđenika Slobodana Praljka, koji je juče izvršio samubistvo u sudnici Haškog tribunala, te da su dvostruki aršini EU ono što vidi kao problem. "Ja… »
Vučić o Praljku: Ne bih se rugao i nazivao njegov čin kukavičkim
Blic 30.11.2017
Činu Slobodana Praljka pred Haškim tribunalom se ne bih rugao ni na koji način, niti bih ga nazivao kukavičkim, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić. - Ali bih zato imao šta da poručim ljudima u EU povodom različitih aršina i izjava prema… »
Vučić o Praljku: Ne bih taj čin nazivao kukavičkim i ne bih mu se rugao
Beta 30.11.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je odnos medjunarodne zajednice prema Srbiji licemeran i da se primenjuju različiti aršini i kao primer naveo odnos i reakcije na izjave koje su stigle od hrvatskih vlasti nakon presude Haškog… »
Vučić poručio hrvatskom rukovodstvu: Dok sam ja predsednik Srbije našu zemlju niko neće ponižavati! Pogledajte se u…
Kurir 30.11.2017
Prilikom poslednjih presuda sam već rekao a danas možete da vidite da mnogi drugi ne gledaju istim očima kroz istu vizuru kako smo mi posmatrali stvari. Državno rukovodstvo Srbije je stavilo akcenat na budućnost ne bežeći od prošlosti, ali po… »
Vučić o samoubistvu Praljka: Ja se tom činu ne bih rugao!
Kurir 30.11.2017
Govoreći o samoubistvu Slobodana Praljka predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da se tom činu ne bi rugao. "Ja se tom činu ne bih rugao. Ne bih ga nazivao kukavičkim. Ali bih imao šta da poručim ljudima u EU zbog njihovih različitih aršina… »
Vesti dana »
Oglasio se Nikola Ristić na društvenoj mreži Iks, nakon današnjeg privođenja pred protest u Novom Sadu
Danas pre 7 minutajoš 50 povezanih
Završen protest u Novom Sadu: Manji incident ispred mesnog odbora SNS, došlo do okršaja sa jednom građankom
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
Đilas: Pendrek sa nalepnicom „AV“ koji nosi jedan od policajaca u kordonu najbolje pokazuje gde sada živimo
Danas pre 32 minutajoš 28 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Hezbolah danas ispalio više od 180 raketa na Izrael; Iran: Spremamo se da odgovorimo Izraelu za napad prošlog meseca
RTV pre 1 satjoš 40 povezanih
Upravnik zatvora: Vesić nije životno ugrožen, pratimo njegovo zdravstveno stanje
RTS pre 1 satjoš 22 povezane