Povezane vesti
MUP-u predata "priznanja" 150 ljudi da su organizovali proteste "Protiv diktature"
Radio 021 30.11.2017
Lider PSG Saša Janković je na pisarnici MUP predao svoje, kao i "izjave priznanja" 150 ljudi u kojima tvrde da su organizovali proteste "Protiv diktature". Janković je rekao da je to samo prvi deo izjava priznanja koja predaju kako bi zaustavili… »
Saša Janković: I ja sam organizovao protest protiv diktature sa Haradinajem i Sorošom
Blic 30.11.2017
Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković predao je danas MUP-u, kako je rekao, više od 150 priznanja ljudi koji su potpisali da su organizovali "protest protiv diktature" nakon predsedničkih izbora. Janković je, u pratnji nekoliko ljudi… »
PSG predao priznanja građana da su organizovali proteste
Danas 30.11.2017
Pokret slobodnih građana predao je danas MUP-u jedan deo priznanja o organizovanju protesta koje su potpisali građani kao znak solidarnosti sa studentima kojima se sudi što su učestvovali u protestima protiv diktature nakon predsedničkih izbora… »
Jankovićevo priznanje: Organizovao sam proteste sa Sorošem
N1 Info 30.11.2017
Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković na pisarnici Ministarstva unutrašnjih poslova predao je svoje, kao i "izjave priznanja" više od 150 ljudi u kojima tvrde da su oni organizovali proteste "Protiv diktature", koji su počeli 3. aprila, dan… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi o snimku: Izneti planovi i stavovi nemaju nikakve veze sa nama niti sa našom borbom
RTS pre 24 minutajoš 17 povezanih

Obustavljen saobraćaj međugradskih vozova, "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih

Zelenski: Putinova reakcija na ponudu o prekidu vatre manipulacija
Al Jazeera pre 42 minutajoš 14 povezanih

Skupština Srbije: Zgrada zatvorena iz bezbednosnih razloga, učiniti sve da skup protekne mirno
NIN pre 42 minutajoš 12 povezanih

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, Vučić pozvao 'Studente 2.0' da se povuku iz Pionirskog parka
BBC News pre 9 satijoš 7 povezanih