Povezane vesti
Đoković: Agasi predložio da angažujem Štepaneka
Politika 01.12.2017
MONTE KARLO – Najbolji srpski teniser Novak Đoković otkrio je večeras da je angažovao Radeka Štepaneka u svoj stručni štab na predlog Andrea Agasija i poručio da jedva čeka povratak na teren sa novim timom. „Radek je jedan od mojih najboljih… »
Štjepanek: Čast mi je što sam deo Đokovićevog tima
Beta 01.12.2017
Novi trener Novaka Djokovića, Čeh Radek Štjepanek, izjavio je da mu je čast što je postao novi član tima srpskog tenisera i istakao da veruje da njihov prijateljski odnos može da se preslika i na teren u pozitivnom smislu. "Čast mi je što sam… »
Novak Đoković: Agasi mi je savetovao da kontaktiram Štepaneka
Hot sport 01.12.2017
Češki teniser Radek Štepanek pridružio se trenerskom timu Novaka Đokovića za narednu sezonu, što je sinoć potvrđeno na jedan zanimljiv način – putem Instagram live chata, u kom su obojica učestvovali. Jedan od najboljih igrača iz Češke u… »
Duboko poštovanje: Štepanek je odavno fasciniran Noletom /foto/
Sportal blic 01.12.2017
Radek Štepanek je novi trener Novaka Đokovića. Naš teniser se uskoro vraća na teren, a pored Agasija, sa njim će sarađivati i Čeh. Dok je još bio igrač. Štepanek nije štedeo reči hvale za našeg asa. Foto: MARIJAN MURAT / EPA; Radek Štepanek… »
Šta su rekli Novak i Radek za početak saradnje?
Vesti online 01.12.2017
Češki teniser Radek Štepanek pridružio se trenerskom timu Novaka Đokovića za narednu sezonu, što je potvrđeno na jedan zanimljiv način - putem Instagram live chata, u kom su obojica učestvovali. Jedan od najboljih igrača iz Češke u istoriji… »
Novak o čehu: Agasi je predložio da pozovem Radeka
Večernje novosti 30.11.2017
Andre je sugerisao da nam se pridruži što je još jedan od razloga zbog kojih sam siguran da će njih dvojica odlično da sarađuju – kaže Nole. Čast mi je što sam postao deo njegovog tima – poručio je Štepanek. Na veoma zanimljiv način, putem… »
Nova saradnja: Novak: Štepanek je jedan od mojih najboljih prijatelja, Agasi je predložio da ga kontaktiram
Sportal blic 30.11.2017
Naš teniser Novak Đoković ovog četvrtka dobio je pojačanje u stručnom štabu, pošto je za novog trenera imenovao Čeha Radeka Štepaneka, koji je nedavno okončao igračku karijeru. Foto: Tanjug/AP Novak Đoković Jedan od najboljih igrača iz… »
SAD je i zvanično: Đoković ima novog trenera /video/
Sportal blic 30.11.2017
Ono što se prethodnih dana najavljivalo, dobilo je potvrdu ovog četvrtka. Čeh Radek Štepanek će postati novi trener Novaka Đokovića, saopštio je naš as. Foto: MARIJAN MURAT / EPA; Radek Štepanek Ta priča je postala aktuelna otkad je Štepanek… »
Vesti dana »
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Beta pre 38 minutajoš 10 povezanih
Na šalterima EPS-a više ne mogu da se plate računi za struju: Evo gde će to od sada biti omogućeno
Mondo pre 31 minutajoš 11 povezanih
Vozač "škode" (75) na Vračaru pokosio vršnjaka: Detalji nesreće u Beogradu, muškarac prelazio ulicu na crveno?
Mondo pre 43 minutajoš 9 povezanih
Misteriozna eksplozija u elitnom delu Moskve: Poginula VIP ličnost? (VIDEO)
Vesti online pre 20 minutajoš 9 povezanih