Повезане вести

Селектор Швајцарске: Бразил није важнији од Србије

Селектор Швајцарске: Бразил није важнији од Србије

Вести онлине 01.12.2017
Швајцарски селектор Владимир Петковић сматра да је група Е на Светском првенству веома изједначена, те да његовим фудбалерима неће бити нимало лако. На путу до Русије Швајцарци су имали само један пораз и то од Португала. Сада… »
Костариканци задовољни групом на Светском првенству

Костариканци задовољни групом на Светском првенству

Спортски журнал 01.12.2017
Селектор фудбалске репрезентације Костарике Оскар Рамирес рекао је данас да је задовољан групом на Светском првенству, у којој су још Србија, Бразил и Швајцарска. – Имам веома добар осећај после жреба. Подсећа ме на Мундијал у… »
Зоран Тошић: Могло је и теже, мада на СП су сви јаки

Зоран Тошић: Могло је и теже, мада на СП су сви јаки

Хот спорт 01.12.2017
Репрезентација Србије сазнала је данас ривале на предстојећој смотри најбољих фудбалера света, а један од најбољих фудбалера Партизана и репрезентативац Србије Зоран Тошић истакао је да имама разлога за задовољство. – Мислим… »
Тошић: Задовољан сам, све је на нама; Ивановић: Први меч најважнији

Тошић: Задовољан сам, све је на нама; Ивановић: Први меч најважнији

Вечерње новости 01.12.2017
Могла је да буде и тежа група, треба што боље да се припремимо - каже Зоран. Бразил је фаворит, али то ништа не значи на оваквим турнирима - поручио је Бранислав. Српски репрезентативац Зоран Тошић задовољан је што ће Бразил… »
Ивановић: Бразил је фаворит, али то не значи ништа

Ивановић: Бразил је фаворит, али то не значи ништа

Вести онлине 01.12.2017
Капитен Бранислав Ивановић гледао је жреб за Светско првенство, а онда пожурио у тренинг камп руског Зенита. - На Мундијалу нема слабих репрезентација, свака селекција долази са високим амбицијама. Бразил је увек и свуда фаворит… »
Враћају му се најлепше успомене: Овако је Сергеј реаговао на то што ће Србија играти са Бразилом /фото/

Враћају му се најлепше успомене: Овако је Сергеј реаговао на то што ће Србија играти са Бразилом /фото/

Спортал блиц 01.12.2017
Везиста Лација Сергеј Милинковић-Савић требало да буде адут репрезентације Србије на Мундуијалу у Русији наредне године, а "орлови" су вољом жреба смештени у Е групу са Бразилом, Швајцарском и Костариком. Фото: Александар… »
Добро смо прошли: Зоран Тошић: Могла је и тежа група да буде, све је на нама

Добро смо прошли: Зоран Тошић: Могла је и тежа група да буде, све је на нама

Спортал блиц 01.12.2017
Репрезентативац Србије и фудбалер Партизана, Зоран Тошић, брзо по завршетку жреба прокоментарисао је групу Е за Мундијал у Русији наредне године. Фото: Н. Михајловић / РАС Србија Зоран Тошић "Орлови" ће за ривале имати моћни… »
Он је највише разочаран, није желео Србију у групи!

Он је највише разочаран, није желео Србију у групи!

Спортске.нет 01.12.2017
Жеља да избегне Србију му се није испунила. Некадашњи фудбалер Сарајева и сада селектор Швајцарске, Владимир Петковић, говорио је за медије пре жреба за Светско првенство. Он је рекао да само не жели Србију из четвртог шешира… »
Зоран Тошић: Све је на нама, могло је много теже

Зоран Тошић: Све је на нама, могло је много теже

Моззарт спорт 01.12.2017
„Сад треба да се добро припремимо“, додао је крилни фудбалер Партизана. Сви причају о Бразилу, али неће нам највећа светска репрезентација бити једини ривал на Мундијалу у Русији. Против Швајцарске и Костарике ћемо да тражимо… »
"Бамби" Тошић: "Сада је све на нама"

"Бамби" Тошић: "Сада је све на нама"

Спортске.нет 01.12.2017
Првотимац Партизана мисли да Србија није лоше прошла. Репрезентативац Србије и првотимац Партизана Зоран "Бамби" Тошић рекао је да екипа може да буде задовољна жребом за Светско првенство у Русији, али је истакао да је сан… »

Вести дана »