Povezane vesti
Troje povređeno u udesima, jedna osoba iz vatrenog oružja tokom noći u Beogradu
Novi magazin 02.12.2017
Tri osobe povređene su u saobraćajnim nezgodama protekle noći u Beogradu, a jedna je osoba zadobila teške povrede iz vatrenog oružja, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je mladić (20) zadobio… »
Pucnjava na Karaburmi: Mladić ranjen ispred kladionice
Večernje novosti 02.12.2017
Večeras nešto posle 20 časova u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi, došlo je do pucnjave u kojoj je jedna osoba ranjena. Večeras nešto posle 20 časova u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi, došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen muškarac (20). Kako… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Glas Zaječara pre 2 satajoš 35 povezanih
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 34 minutajoš 8 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 5 satijoš 35 povezanih
Prvi korak ka Mesecu posle pola veka: Posada Artemisa II pred istorijskim manevrom
NIN pre 1 satjoš 54 povezane
BLOG UŽIVO: Donald Tramp preti Iranu „izuzetno snažnim“ udarom, nafta skače, azijska tržišta u padu
Insajder pre 23 minutajoš 66 povezanih