Povezane vesti
Goca Tržan: Muž me tera da probam drogu, a ja luda kao konj
Tračara 03.12.2017
Goca Tržan otkrila je u jednoj TV emisiji da je njen suprug Raša Novaković nagovara da probaju drogu u Amsterdamu! Mladi muzičar bi voleo da sa suprugom poseti Holandiju, gde su lake droge legalne i gde bi mogli da puste mašti na volju, no Tržanka… »
Mislim da te pečurke na mene neće delovati: Goca Tržan otkrila da je muž nagovara da probaju drogu!
Kurir 03.12.2017
Pevačica Goca Tržan otvoreno je pred kamerama progovorila o tome kako je suprug Raša Novaković nagovara da probaju drogu. Naime, ideja njenog supruga je da odu u Amesterdam, a pevačica tvrdi da joj je teško da ga odbije iako misli da to na nju… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane