Повезане вести

Изетбеговић провоцирао усред Београда: Бакир погазио договор Србије и БиХ о Косову! Вучић га искулирао

Изетбеговић провоцирао усред Београда: Бакир погазио договор Србије и БиХ о Косову! Вучић га искулирао

Курир 07.12.2017
Члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић покушао је јуче усред Београда да испровоцира председника Србије Александра Вучића, али му то није пошло за руком! Заједничка конференција за медије Александра Вучића и чланова… »
Умало скандал због изјаве о Косову: Изетбеговић:"Рекао сам Драгану, не слажем се и не спомињи сву тројицу"

Умало скандал због изјаве о Косову: Изетбеговић:"Рекао сам Драгану, не слажем се и не спомињи сву тројицу"

Блиц 07.12.2017
Члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић изјавио је да он и Драган Човић, председавајући Председништва БиХ, имају различите ставове о признавању Косова и да их не понавља као заједничке. Изетбеговић је на овај начин појаснио… »
Вучић: Договорено да став БиХ о Космету буде исти као став Београда (видео)

Вучић: Договорено да став БиХ о Космету буде исти као став Београда (видео)

Правда 07.12.2017
Председник Србије Александар Вучић каже да је са члановима Председништва БиХ разговарао о ауто-путу Београд–Сарајево, утврђивању границе, као и о поштовању територијалног интегритета Србије. На састанку договорено да БиХ има… »
Изетбеговић: Молио сам Човића да не говори о Косову

Изетбеговић: Молио сам Човића да не говори о Косову

Данас 07.12.2017
Члан Председништва Босне и Херцеговине Бакир Изетбеговић изјавио је вечерас да је уочи данашње конференције за медије у Београду молио Драгана Човића да не говори о Косову у име Председништва, али га он није послушао… »

Вести дана »