Povezane vesti

Đukanović: Ako se kandidujem, na to neće uticati ni Istok ni Zapad

Đukanović: Ako se kandidujem, na to neće uticati ni Istok ni Zapad

Glas Amerike 10.12.2017
Predsjednik vladajuće Demokratske partije socijalista, Milo Đukanović, saopštio je danas da još uvijek nije donesena odluka o kandidatu te partije za predsjednika na izborima zakazanim za 2018, navodeći da na njegovu eventualnu odluku o kandidaturi… »
Đukanović: Ni SAD ni Rusija neće imati uticaj na izbore

Đukanović: Ni SAD ni Rusija neće imati uticaj na izbore

N1 Info 10.12.2017
Milo Đukanović, bivši premijer Crne Gore i predsednik vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS), izjavio je da ta stranka još nije odlučila ko će biti kandidat za predsednika države, te da u slučaju da to bude on, na to neće uticaj imati… »
Đukanović:Ni Istok ni Zapad neće uticati na mene

Đukanović:Ni Istok ni Zapad neće uticati na mene

Večernje novosti 10.12.2017
Predsednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, saopštio je da se u toj stranci uveliko razgovara o kandidatu za predstojeće predsedničke izbore, ali da odluka ko će to biti, još nije doneta. Predsednik Demokratske partije socijalista… »
Đukanović: Niko ne utiče na moju odluku o kandidaturi

Đukanović: Niko ne utiče na moju odluku o kandidaturi

Al Jazeera 10.12.2017
Aktuelni crnogorski predsjednik Filip Vujanović kaže da budući čelnik države treba biti prvi čovjek vladajuće partije u toj zemlji. Predsednik Demokratske partije socijalista Milo Ðukanović, saopštio je da se u toj stranci uveliko razgovara o… »
"Na mene neće uticati ni Istok, ni Zapad"

"Na mene neće uticati ni Istok, ni Zapad"

Vesti online 10.12.2017
Lider crnogorske DPS Milo Đukanović rekao je da se u partiji na čijem je čelu uveliko razgovara o kandidatu za predstojeće predsedničke izbore. Odluka ko će to biti, kako je rekao, još nije donešena. - U slučaju da se kandidujem, možete biti… »

Vesti dana »