Povezane vesti
Horor u Pećincima: Poslao majku na kafu, a kada se vratila kući u jednoj sobi pronašla je ubijenu ženu, u drugoj svog obešenog…
Blic 10.12.2017
Mirsad Šiljaković (49) iz Pećinaca prekjuče je nožem usmrtio svoju bivšu nevenčanu suprugu Melitu Dmitrović (46), iz Donjih Petrovaca, u kući svoje majke u Pećincima, a zatim se obesio. Tela supružnika, koji su do pre deset dana živeli zajedno u… »
Novi detalji tragedije Pozvao ženu da se pomire pa je ubio
Večernje novosti 10.12.2017
Detalji tragedije u Pećincima, koja je u crno zavila porodice Šiljković i Dmitrović. Mirsad i Melita često se svađali. Iza njih dvoje ostalo petoro siročića. KADA sam pokušala da uđem u kuću i shvatila da su vrata zaključana, pomislila sam da se moj sin… »
Vesti dana »

Objavljene nove cene goriva u Srbiji! Evo koliko ćemo plaćati u narednih sedam dana
Kurir pre 1 satjoš 33 povezane

Ukupna spoljnotrgovinska razmena Srbije u prvih sedam meseci 43,7 mlrd EUR - Najveći deficit sa Kinom
Ekapija pre 45 minutajoš 35 povezanih

Uhapšena majka osumnjičena da je bebu ostavila u Zemunu kod kontejnera
RTV pre 51 minutajoš 28 povezanih

Bačulov pušten na slobodu, saslušanje jednog aktiviste prekinuto jer je došla hitna pomoć da ga pregleda
Radio 021 pre 46 minutajoš 26 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas sunčano i veoma toplo uz olujni vetar i upozorenja na požare
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 46 povezanih