Povezane vesti

"Moju priču treba da zna ceo svet": Otac i dva sina ratovali na tri različite strane u BiH (video)

"Moju priču treba da zna ceo svet": Otac i dva sina ratovali na tri različite strane u BiH (video)

Blic 11.12.2017
Ratna priča iz Mostara govori o tragičnoj sudbini jedne porodice, otac i dva sina u ratu su se našli u tri različite vojske, piše Anadolija, a prenosi N1. Jedan sin izgubio je život, a drugom sinu, zauvek je ostao teret rata, ali i pouka o zlu i… »
Moju priču treba da zna ceo svet: Otac, brat i ja smo ratovali na tri različite strane u BiH! Da bog da se nikad i nikome ne…

Moju priču treba da zna ceo svet: Otac, brat i ja smo ratovali na tri različite strane u BiH! Da bog da se nikad i nikome ne…

Kurir 11.12.2017
Jedan sin izgubio je život, a drugom sinu, zauvek je ostao teret rata, ali i pouka o zlu i oprostu. Period rata u Bosni i Hercegovinu i ratom zahvaćeni Mostar, otac i dva sina proveli su na tri zaraćene strane, Armiji BiH, Hrvatskom vijeću odbrane i… »
Priča o zlu i oproštaju: Otac i dva sina koji su devedesetih ratovali za tri zaraćene vojske

Priča o zlu i oproštaju: Otac i dva sina koji su devedesetih ratovali za tri zaraćene vojske

Noizz 11.12.2017
Ratna priča iz Mostara govori o tragičnoj sudbini jedne porodice iz Mostara. Otac i dva sina u prošlom ratu našli su se u tri različite vojske. Jedan sin izgubio je život, a drugom sinu zauvek je ostao teret rata, ali i pouka o zlu i oprostu. Ovo je… »
Njegovu priču morate da pročitate

Njegovu priču morate da pročitate

Mondo 11.12.2017
Ovo je jedna od najneverovatnijih priča rata 90-ih. U ratom zahvaćenom Mostaru otac i dva sina proveli su na tri zaraćene strane, Vojsci Republike Srpske (VRS), Armiji BiH i Hrvatskom veću odbrane (HVO). Ne, ovo nisu delovi scenarija za dobro… »
Moju priču treba da čuje ceo svet, našli smo se u tri različite vojske

Moju priču treba da čuje ceo svet, našli smo se u tri različite vojske

Alo 11.12.2017
Ratna priča iz Mostara govori o tragičnoj sudbini jedne porodice, otac i dva sina u ratu su se našli u tri razlučite vojske, piše Anadolija. Jedan sin izgubio je život, a drugom sinu, zauvek je ostao teret rata, ali i pouka o zlu i oprostu. Period… »

Vesti dana »