Povezane vesti
"Moju priču treba da zna ceo svet": Otac i dva sina ratovali na tri različite strane u BiH (video)
Blic 11.12.2017
Ratna priča iz Mostara govori o tragičnoj sudbini jedne porodice, otac i dva sina u ratu su se našli u tri različite vojske, piše Anadolija, a prenosi N1. Jedan sin izgubio je život, a drugom sinu, zauvek je ostao teret rata, ali i pouka o zlu i… »
Moju priču treba da zna ceo svet: Otac, brat i ja smo ratovali na tri različite strane u BiH! Da bog da se nikad i nikome ne…
Kurir 11.12.2017
Jedan sin izgubio je život, a drugom sinu, zauvek je ostao teret rata, ali i pouka o zlu i oprostu. Period rata u Bosni i Hercegovinu i ratom zahvaćeni Mostar, otac i dva sina proveli su na tri zaraćene strane, Armiji BiH, Hrvatskom vijeću odbrane i… »
Priča o zlu i oproštaju: Otac i dva sina koji su devedesetih ratovali za tri zaraćene vojske
Noizz 11.12.2017
Ratna priča iz Mostara govori o tragičnoj sudbini jedne porodice iz Mostara. Otac i dva sina u prošlom ratu našli su se u tri različite vojske. Jedan sin izgubio je život, a drugom sinu zauvek je ostao teret rata, ali i pouka o zlu i oprostu. Ovo je… »
Njegovu priču morate da pročitate
Mondo 11.12.2017
Ovo je jedna od najneverovatnijih priča rata 90-ih. U ratom zahvaćenom Mostaru otac i dva sina proveli su na tri zaraćene strane, Vojsci Republike Srpske (VRS), Armiji BiH i Hrvatskom veću odbrane (HVO). Ne, ovo nisu delovi scenarija za dobro… »
Moju priču treba da čuje ceo svet, našli smo se u tri različite vojske
Alo 11.12.2017
Ratna priča iz Mostara govori o tragičnoj sudbini jedne porodice, otac i dva sina u ratu su se našli u tri razlučite vojske, piše Anadolija. Jedan sin izgubio je život, a drugom sinu, zauvek je ostao teret rata, ali i pouka o zlu i oprostu. Period… »
Vesti dana »

Dan kad su počele da padaju NATO bombe na našu zemlju, pre 26. godina
Nova pre 45 minutajoš 21 povezana

Poslednji snimak pevača koji je poginuo na motoru Otpevao pesmu koju je posvetio ženama: Jer su dame tražile...
Kurir pre 5 minutajoš 9 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU U napadima izraelske vojske tokom noći na Gazu ubijeno 16 Palestinaca
Euronews pre 11 minutajoš 5 povezanih

Hvala igračima što su bili dovoljno pametni i mudri: Piksi istakao da je znao kako će “orlovi” iskoristiti svojih pet minutu
Danas pre 5 minutajoš 5 povezanih