Povezane vesti
Ćerka Sinana Sakića surovo popljuvala Anabelu: Pričaš da si preživela rat, ponižavaš majke i očeve koji su traume…
Telegraf 11.12.2017
Đulkica Sakić Amzić brutalno iskritikovala Lunu i Anabelu, dok je za Kiju imala samo reči hvale. Ćerka pevača Sinana Sakića nedavno je na društvenim mrežama napisala podugačak status putem kojeg je iznela svoje mišljenje o ljubavnom trouglu… »
Blam me što sam ovde! Luna pobesnela zbog brutalnog pitanja gledalaca koje se ticalo njenog seksa sa Slobom! (VIDEO)
Telegraf 11.12.2017
Ni Sloba nije mogao da uteši Lunu posle ovoga, iako je pokušavao. Posle Slobodana Radanovića, ni Luna Đogani nije ostala pošteđena u pitanjima gledalaca. Otkrivena najveća tajna: Sloba i Kija priznali kada su ZAISTA poslednji put imali seks, ona… »
Bora izabran za novog vođu, zapretio zadrugarima, a kad čujete koga planira da stavi za potrčke shvatićete zašto sledi…
Telegraf 11.12.2017
- Dragi zadrugari, bilo mi je drago što sam vas sve video po treći put - napisao je u svom pismu Saša Rudar, koji je sinoć izbačen iz "Zadruge" Sada već bivši vođa " Zadruge" Marko Miljković pročitao je pismo izbačenog Saše Rudara, koji je bio… »
Stavljaš prste u gaćice, pa mirišeš, umesto da se plakneš: Luna je posle ovog pitanja htela da propadne u zemlju od blama…
Telegraf 11.12.2017
- To je ružno, tu su kamere... Valjda pre seksa možeš da se plakneš i opereš, a ne da se mirišeš - rekla je Saška Đoganijevoj. Sinoć je u "Zadruzi" Ognjen Amidžić čitao pitanja gledalaca koja su bila upućena zadrugarima. Između ostalog… »
Vesti dana »

"Ako ovo ne uspe, Putin će sručiti pakao na Ukrajinu": Počinje proces u koji su uprte oči sveta: Rusi kriju dokument kao zmija noge, Zelenski otkrio 3 cilja
Blic pre 34 minutajoš 8 povezanih

Ukrajinski dronovi na ruske bombardere: Poruka Moskvi, ali i Zapadu
BBC News pre 4 satijoš 8 povezanih

Najduža noć u istoriji poljske demokratije – slavlje, preokret i (ne)očekivani pobednik
RTV pre 44 minutajoš 5 povezanih

Vremenska prognoza za 2. jun: Sunčano i sve toplije, temperatura do 33 stepena
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane