Повезане вести

Штимац најбољи скакач у Евролиги

Штимац најбољи скакач у Евролиги

Вечерње новости 16.12.2017
Владимир Штимац је против Басконије са 17 скокова оборио лични и овосезонски рекорд Евролиге, избивши на прво место најбољих скакача у текућој сезони са 8.1 ухваћених лопти по мечу. ВЕНСАН Поарије убацио је два пенала три… »
Човек-проблем Лакира нокте и желео је да изврши самоубиство: Ово је најбизарнији НБА кошаркаш

Човек-проблем Лакира нокте и желео је да изврши самоубиство: Ово је најбизарнији НБА кошаркаш

Спортал блиц 16.12.2017
Мајкл Бизли је више него живописна личност... Његов таленат никада није био споран, на терену је увек могао све. Причали су да је већи потенцијал од свог некада најбољег пријатеља Кевина Дуранта. Ипак, његова “луда глава”… »
Јокић о повратку: Осећао сам бол, али не смета ми толико

Јокић о повратку: Осећао сам бол, али не смета ми толико

Хот спорт 16.12.2017
Ноћас је након две недеље паузе поново заиграо Никола Јокић и оставио одличан учинак. Његов Денвер је након продужетка поразио Њу Орлеанс Пеликансе. А српски центар је био на правом испиту, вратио се из повреде и испред себе у… »
Јокић се вратио, Денвер бољи од Њу Орлеанса

Јокић се вратио, Денвер бољи од Њу Орлеанса

Спортски журнал 16.12.2017
Кошаркаши Вашингтона победили су Лос Анђелес клиперсе са 100:91, а Милош Теодосић није играо за тим из Града анђела, Марјановић поново на клупи. Српски кошаркаш Никола Јокић вратио се на терен прошле ноћи након што се опоравио од… »
Јокић: У једном тренутку сам размишљао о повреди...

Јокић: У једном тренутку сам размишљао о повреди...

Спортал блиц 16.12.2017
Коначно се вратио... Никола Јокић постигао је 13 поена у својој првој утакмици од повреде скочног зглоба. Србин је био одличан у победи Денвера над Њу Орлеансом, а после сусрета имао је занимљиво виђење целе ситуације. Фото… »
НБА: Вратио се Јокић и одмах дабл-даблом повео Нагетсе до победе

НБА: Вратио се Јокић и одмах дабл-даблом повео Нагетсе до победе

Хот спорт 16.12.2017
Српски центар био је једини наш кошаркаш синоћ на паркетима НБА лиге. И то након неколико утакмица које је Никола Јокић пропустио, синоћ се вратио након повреде. Србин није био у стартној постави и имао је нешто ограниченију… »
Јокићу овације на повратку, МВП послао надобудног клинца кући, у Тексасу нови шериф, није "Брадоња"!

Јокићу овације на повратку, МВП послао надобудног клинца кући, у Тексасу нови шериф, није "Брадоња"!

Спортске.нет 16.12.2017
Никола Јокић се вратио на паркет, одлична партија за победу Нагетса. МВП Вестбрук славио у утакмици сезоне коју су обележиле прозивке. Водећи тим лиге неприкосновен и у својој држави. Никола Јокић се вратио. Србин је заиграо… »
Какав повратак: Јокићев "дабл-дабл" после боловања (ВИДЕО)

Какав повратак: Јокићев "дабл-дабл" после боловања (ВИДЕО)

Вести онлине 16.12.2017
После неколико мечева које је провео ван терена због повреде зглоба, Никола Јокић је поново заиграо и то у великом стилу. Центар Денвера је био један од најзаслужнијих за победу свог тима над Њу Орлеансом 117:111 у НБА лиги… »
Повратнички "дабл-дабл" Николе Јокића

Повратнички "дабл-дабл" Николе Јокића

Мондо 16.12.2017
Милош Теодосић и Бобан Марјановић прескочили мечеве Клиперса и Пистонса... Након две недеље паузе због повреде, вратио се Никола Јокић! Српски кошаркаш није играо од 1. децембра и сусрета са Чикагом који је напустио због повреде… »
Јокић се вратио дабл-даблом, три продужетка у Филаделфији, Расово лудовање и ко је Шарио Даркић? (видео)

Јокић се вратио дабл-даблом, три продужетка у Филаделфији, Расово лудовање и ко је Шарио Даркић? (видео)

Моззарт спорт 16.12.2017
Још једно узбудљиво вече у најјачој кошаркашкој лиги света... Прва звезда Денвер Нагетса и један од најбољих српских кошаркаша - Никола Јокић, вратио се ноћас на паркет на сјајан начин! Џокер је био ван терена две недеље због… »
Сјајан повратак: Јокић јачи од бола: Србин се играо са великом НБА звездом /видео/

Сјајан повратак: Јокић јачи од бола: Србин се играо са великом НБА звездом /видео/

Спортал блиц 16.12.2017
Никола Јокић се коначно вратио на паркет! После повреде скочног зглоба, наш ас је одиграо први меч у децембру. Он је у победи Денвера над Њу Орлеансом (117:111) постигао 13 поена. Нагетси су отпор ривала сломили после… »

Вести дана »