Povezane vesti
Đilas: Džaba im svi Informeri i Pinkovi - mi smo većina
Vesti online 18.12.2017
"Moguće je pobediti ovu vlast na beogradskim izborima. Apsolutno sam siguran u to", navodi bivši (a možda i budući) gradonačelnik Beograda Dragan Đilas za Danas. Zašto sam siguran u to što tvrdim? Zato što nas ima više. Ne verujete u to… »
Đilas uveren u promenu beogradske vlasti: Sve zavisi hoćemo li se ujediniti i hoće li izaći većina na glasanje
Kurir 18.12.2017
Moguće je pobediti ovu vlast na beogradskim izborima, apsolutno sam siguran u to, ocenio je u autorskom tekstu bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i istakao da je uveren u to jer smatra da su oni koji žele normalno da žive u svom gradu… »
Đilas uveren u promenu beogradske vlasti: Sve zavisi hoćemo li se ujediniti i hoće li izaći većina na glasanje
Pravda 18.12.2017
Moguće je pobediti ovu vlast na beogradskim izborima, apsolutno sam siguran u to, ocenio je u autorskom tekstu bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i istakao da je uveren u to jer smatra da su oni koji žele normalno da žive u svom gradu… »
Vesti dana »
„Javni prevoz u Beogradu od Nove godine biće besplatan“: Najnovije obećanje gradonačelnika Aleksandra Šapića
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih
Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Pravda pre 6 satijoš 6 povezanih
Uzbekistanac osumnjičen za ubistvo ruskog generala u Moskvi; Kremlj: Atentat dokaz ispravnosti naše borbe u Ukrajini
Insajder pre 2 satajoš 19 povezanih