Povezane vesti
Vremenska prognoza za 21. decembar (četvrtak)
Subotica.com 20.12.2017
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od -2 do 2 stepena, a duvaće slab, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi. Dan će obeležiti oblačno i hladno vreme, uz mogućnost snežnih padavina u večernjim… »
Sledi novi vremenski preokret: Evo kad nam se vraća lepše vreme (foto)
Telegraf 20.12.2017
U narednih sedam dana biće umereno i potpuno oblačno samo ponegde sa slabim kratkotrajnim snegom. U subotu se očekuju slabe padavine. U Srbiji će danas jutro biti hladno sa slabim i umerenim mrazom, a tokom dana umereno do potpuno oblačno, pongde sa… »
Promenljivo vreme se nastavlja: Pogledajte detaljnu prognozu za narednih sedam dana
Srbija danas 20.12.2017
Najave RHMZ. U Srbiji će sutra ujutro biti slab i umeren mraz. U toku dana umereno oblacno, uglavnom suvo i hladno. U noći na severu ponegde kratkotrajni slab sneg i kiša. Vetar će biti slab, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -7 do -2… »
Umereno do potpuno oblačno i hladno, najviša dnevna u NS oko 1°C
Moj Novi Sad 20.12.2017
U Srbiji danas jutro hladno sa slabim i umerenim mrazom, a tokom dana umereno do potpuno oblačno, ponegde sa kratkotrajnim snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura od -7… »
Vesti dana »
Sjajna partija Vučevića nedovoljna Bulsima - Hjustonu šuterski obračun protiv Klivlenda VIDEO
B92 pre 18 minutajoš 14 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 48 minutajoš 9 povezanih
Srbija uživa u toplom januaru: Prognoza vremena za 26. januar 2025.
Glas juga pre 4 satijoš 9 povezanih
Grenel o protestima u Srbiji: Ne podržavamo one koji na silu zauzimaju zgrade institucija
N1 Info pre 47 minutajoš 3 povezane