Повезане вести
Видео: Вучић у посети институту: Руска течност у којој се дише (видео)
Вечерње новости 20.12.2017
Експеримент током посете председника Србије потврдио колико је институт "Роскосмос" одмакао у истраживањима. Пас који дише течност, кога је руски вицепремијер Дмитриј Рогозин приликом посете лабораторијама "Роскосмоса" приказао… »
Мислио сам, удавиће га...: А ево шта је још Вучић рекао о бизарном експерименту са псом...
Правда 20.12.2017
О бизарном експерименту са псом и течношћу за дисање којем је у Москви присуствовала српска делегација на челу са Александром Вучићем, известили су готово сви руски медији. У већини извештаја наглашено је да је ова технологија… »
Вучић: То дивно псетанце било је веома весело
Дневник 20.12.2017
„Људи не морају да брину, то дивно псетанце је у одличном стању и било је веома весело. Руски научници су приказали како је могуће да животиња користи воду као ваздух, после неколико тренутака панике, без икаквих проблема пас… »
Вучић о руском експерименту: Било ми је жао пса, помислио сам да ће стварно да га удаве у тој чудној посуди
Блиц 20.12.2017
О бизарном експерименту са псом и течношћу за дисање којем је у Москви присуствовала српска делегација на челу са Александром Вучићем, известили су готово сви руски медији. У већини извештаја наглашено је да је ова технологија… »
Вести дана »
Крај рата у Украјини зависи од руске спремности: званичници Вашингтона и Кијева
BBC News пре 1 сатјош 28 повезаних
Ђедовић Хандановић са представницима малих приватних бензинских станица о снабдевању нафтом
Нова економија пре 1 сатјош 21 повезана
ИАЕА: Заштитна структура напуштене нуклеарне електране Чернобил изгубила примарну заштитну функцију
Бета пре 1 сатјош 20 повезаних
Милвоки не може без Јаниса: Бакси поражени од Филаделфије и то на домаћем терену (видео)
Курир пре 4 сатијош 46 повезаних