Povezane vesti

Luna otvorila dušu pa ispričala da li će je Sloba ostaviti zbog Kije i da li Radanovićeva žena ima plan da ih rastavi…

Luna otvorila dušu pa ispričala da li će je Sloba ostaviti zbog Kije i da li Radanovićeva žena ima plan da ih rastavi…

Telegraf 20.12.2017
Luna je otkrila šta zaista misli o Kiji i da li je se plaši. Bez obzira što se njih dvoje malo svađaju, pa malo vole, i tako svaki dan, Luna je ubeđena da je Sloba neće ostaviti zbog Kije. AFERA ZLATIBOR! Luna konačno progovorila o tome šta se… »
Afera Zlatibor! Luna konačno progovorila o tome šta se dešavalo na zimovanju, pomenula drogiranje i prostituciju! (VIDEO)

Afera Zlatibor! Luna konačno progovorila o tome šta se dešavalo na zimovanju, pomenula drogiranje i prostituciju! (VIDEO)

Telegraf 20.12.2017
- Dečko sa kojim sam bila dve godine, me je pitao da li radim za novac, jer mu je drug tako rekao - objasnila je Luna. Luna Đogani je svojim učešćem u Zadruzi izazvala ogromnu pažnju, najviše zbog veze sa oženjenim pevačem Slobodanom… »
Najstrašniji udarac: Kija ismejala porodicu Đogani! Sloba agresivno skočio na nju! (video)

Najstrašniji udarac: Kija ismejala porodicu Đogani! Sloba agresivno skočio na nju! (video)

Srbija danas 20.12.2017
Provokacijama nema kraja! U rijalitiju "Zadruga" određeni ukućani imaju zadatak u Novogodišnjoj fabrici da pumpaju balone. Među njima su i Sloba i Kija, te je celo jutro proteklo u svađi. Foto: Youtube printscreen/Zadruga official Atmosfera se malo… »
Sloba Đogani, treba da uzmeš njihovo prezime! Zadrugari se sprdali sa Slobom, on pobesneo pa im zapretio! (video)

Sloba Đogani, treba da uzmeš njihovo prezime! Zadrugari se sprdali sa Slobom, on pobesneo pa im zapretio! (video)

Telegraf 20.12.2017
- Da li će Slobodan Radanović preuzeti prezime najpopularnije još od devedesetih godina šou biznisa? - bilo je jedno od pitanja koja su učesnici upućivali pevaču. Zadrugari su danas ponovo radili u fabrici, a glavna tema bila je ta da li će Sloba… »
Pre će tebe da izbace nego mene! Kija rekla Slobi koliko planira da ostane u Zadruzi, on joj besno odbrusio! (video)

Pre će tebe da izbace nego mene! Kija rekla Slobi koliko planira da ostane u Zadruzi, on joj besno odbrusio! (video)

Telegraf 20.12.2017
Dok su radili u fabricu, pričali su o različitim temama, a onda su usledile provokacije koje su Kija i Sloba upućivali jedno drugom. Danas su u Zadruzi učesnici imali dosta posla u fabrici oko duvanja balona i pripremanja dekoracije za novogodišnje… »

Vesti dana »