Povezane vesti
Džonson: Moskva neprijateljski nastrojena, ali hajde da sarađujemo
Politika 22.12.2017
Sergej Lavrov krivi London zbog tenzija u bilateralnim odnosima, Boris Džonson optužuje Kremlj da se meša u zapadne izbore i traži saradnju u gorućim međunarodnim pitanjima. Treća sreća! Boris Džonson se u trećem pokušaju napokon u Moskvi… »
Džonson: ja sam rusofil! (foto+video)
Večernje novosti 22.12.2017
Posle pet godina pauze, u posetu Moskvi doputovao ministar spoljnih poslova Velike Britanije. Britanski ministar ističe delimično rusko poreklo. Teške teme - Krim i Zapadni Balkan. MOSKVA OD STALNOG DOPISNIKA ODNOSI Moskve i Londona se nalaze na vrlo… »
Boris Džonson šokirao u Moskvi: Ja sam rusofil, posvećeni rusofil!
Kurir 22.12.2017
"Ja sam rusofil, posvećeni rusofil", rekao je Džonson na konferenciji za novinare, posle sastanka sa ruskim kolegom Sergejom Lavrovim. Džonson je rekao da ima pretke širom sveta - u Nemačkoj, Francuskoj i u Moskvi, preneo je TASS. "I siguran sam da… »
Britanski ministar je Lavrovu poverio kaput na čuvanje, a onda mu je ruski kolega gurnuo ruke u džepove
Blic 22.12.2017
Britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson, koji boravi u poseti Moskvi, rekao je da toliko veruje svom ruskom kolegi Sergeju Lavrovu da mu je predao svoj kaput, zajedno sa svime što je bilo u džepovima. Lavrov je, međutim, primetio da su… »
DžONSON poručio Lavrovu: Želim da pričamo o destabilizovanju Balkana
Pravda 22.12.2017
Britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson rekao je danas svom ruskom kolegi Sergeju Lavrovu da želi da razgovara o teškim temama kao što je pripajanje Krima i, kako tvrdi, "rusko destabilizovanje zapadnog Balkana". Džonson je to rekao na… »
"Ubeđeni sam rusofil"
Vesti online 22.12.2017
Ministar inostranih poslova Velike Britanije Boris Džonson izjavio je da je ubeđeni rusofil, uprkos činjenici da Rusija i Velika Britanija trenutno prolaze kroz težak period kada je reč o bilateralnim odnosima. - Imam pretke u Americi, Nemačkoj, kao… »
Džonson i Lavrov u Moskvi: Vreme da se krene napred, uz princip jednakosti
Novi magazin 22.12.2017
Šef britanske diplomatije Boris Džonson i ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov sastali su se danas u Moskvi, nastojeći da posle više godina tenzija u odnosima Velike Britanije i Rusije pronađu zajednički jezik o pitanjima vezanim za Severnu… »
Vesti dana »
Napadač iz Magdeburga u pritvoru, nema naznaka o islamističkim motivima
RTS pre 1 satjoš 8 povezanih
Olaf Šolc: Napad na božićnom sajmu u Magdeburgu biće detaljno istražen
Danas pre 13 satijoš 4 povezane
Danas u 16 časova na Trgu Slavija protest studenata, poljoprivrednika i građana
Pravda pre 1 satjoš 2 povezane
"Pravoslavlje ili smrt" Usik razbio Fjuria pa poslao poruku koja će oduševiti Srbe
Večernje novosti pre 1 satjoš 8 povezanih
Bogdanovićev nestvarni niz i dalje traje: Srbin popravlja rekord, ali Atlanta ponovo gubi!
Hot sport pre 31 minutajoš 7 povezanih