Povezane vesti
Tajni dogovor Miloševića i Tuđmana: Ti uzmi tursku Hrvatsku, meni ne treba!
Vesti online 24.12.2017
Bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić u velikom intervjuu za hrvatski "Jutarnji list" odgovorio je na optužbe hrvatske desnice da je izdajnik zbog svedočenja u Hagu, ali i otkrio detalje famoznog sastanka Tuđmana i Miloševića u karađorđevu… »
Otkriveni detalji tajnih pregovora u Karađorđevu: Milošević Tuđmanu: "Ne treba mi turska Hrvatska"
Pravda 24.12.2017
Bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić je u intervjuu za "Jutarnji list" otkrio detalje sastanka Franje Tuđmana i Slobodana Miloševića u Karađorđevu 1991. Mesić je odgovorio i na optužbe hrvatske desnice da je izdajnik zbog svedočenja u Hagu… »
Mesić otkrio - Milošević Tuđmanu: "Ne treba mi turska Hrvatska"
Večernje novosti 24.12.2017
Bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić je u intervjuu za "Jutarnji list" otkrio detalje sastanka Franje Tuđmana i Slobodana Miloševića u Karađorđevu 1991. Bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić je u intervjuu za "Jutarnji list" otkrio detalje… »
Mesić: Tuđman je bio oduševljen Miloševićevim prijedlogom o podjeli BiH
Al Jazeera 24.12.2017
Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić kaže da je Slobodan Milošević predložio podjelu BiH, a da je on rekao Tuđmanu da to znači rat. Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić nakon serije napada na njega koji su uslijedili nakon presude… »
Vesti dana »

Novi snimci trenutka koji je izazvao paniku među građanima: Policija napušta lokaciju pre udara „zvučnog topa“
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih

"Borba se nastavlja do ispunjenja zahteva, ovo nije bio finalni skup“: Ključne poruke sa protesta
NIN pre 1 satjoš 10 povezanih

Najmanje 50 osoba poginulo u požaru u diskoteci u Kočanima u Severnoj Makedoniji
RTV Novi Pazar pre 35 minutajoš 64 povezane

V.d. direktora policije: Pripadnici MUP-a nisu koristili zvučni top
Insajder pre 25 minutajoš 11 povezanih