Povezane vesti
Tajni dogovor Miloševića i Tuđmana: Ti uzmi tursku Hrvatsku, meni ne treba!
Vesti online 24.12.2017
Bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić u velikom intervjuu za hrvatski "Jutarnji list" odgovorio je na optužbe hrvatske desnice da je izdajnik zbog svedočenja u Hagu, ali i otkrio detalje famoznog sastanka Tuđmana i Miloševića u karađorđevu… »
Otkriveni detalji tajnih pregovora u Karađorđevu: Milošević Tuđmanu: "Ne treba mi turska Hrvatska"
Pravda 24.12.2017
Bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić je u intervjuu za "Jutarnji list" otkrio detalje sastanka Franje Tuđmana i Slobodana Miloševića u Karađorđevu 1991. Mesić je odgovorio i na optužbe hrvatske desnice da je izdajnik zbog svedočenja u Hagu… »
Mesić otkrio - Milošević Tuđmanu: "Ne treba mi turska Hrvatska"
Večernje novosti 24.12.2017
Bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić je u intervjuu za "Jutarnji list" otkrio detalje sastanka Franje Tuđmana i Slobodana Miloševića u Karađorđevu 1991. Bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić je u intervjuu za "Jutarnji list" otkrio detalje… »
Mesić: Tuđman je bio oduševljen Miloševićevim prijedlogom o podjeli BiH
Al Jazeera 24.12.2017
Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić kaže da je Slobodan Milošević predložio podjelu BiH, a da je on rekao Tuđmanu da to znači rat. Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić nakon serije napada na njega koji su uslijedili nakon presude… »
Vesti dana »

Ova grupa je nastupala u diskoteci u Makedoniji gde je izbio stravični požar: Oko 1.500 ljudi prisustvovalo koncertu
Blic pre 22 minutajoš 23 povezane

U požaru u noćnom klubu u Sjevernoj Makedoniji poginulo najmanje 50 osoba
Slobodna Evropa pre 40 minutajoš 17 povezanih

Jokić zabrinut nakon poraza od Vizardsa: „Ne igramo dobro…“ (video)
Hot sport pre 40 minutajoš 17 povezanih

VIDEO Šta je zvučni top: Navodno upotrebljen na skupu u Beogradu, što MUP i Vučić poriču
Radio 021 pre 2 satajoš 12 povezanih