Povezane vesti
Maca nije mogla da veruje: Bora Santana verio Diskreciju, a na način koji je to uradio će mnoge rasplakati! (video)
Telegraf 24.12.2017
- Da, pristajem - rekla je Maca, koja nije znala uopšte da će biti verena od strane Bore. Bora Santana verio je Macu Diskreciju u " Zadruzi", i to na baš lep način. Prvobitno je Miki Đuričić otišao po Macu, koja se nalazila u spavaćoj sobi i koja se tek… »
Videla sam, vukao si je, vaćario! Maca uhvatila Boru sa drugom, pobesnela, vrištala, plakala, a onda raskinula veridbu! (VIDEO)…
Telegraf 24.12.2017
- Išla sam u WC, ti se nisi ni nadao da ću ja da se pojavim - rekla je očajna Maca Diskrecija Bori. Iako je Bora Santana danas zaprosio Macu Diskreciju koja je bila oduševljena i odmah pristala da se uda za njega, veridba nije dugo potrajala. MACA NIJE… »
Blješti zadruga: Macinu ruku krasi prelepi prsten, a onda - usledio šok! Kija sve uništila (video)
Srbija danas 24.12.2017
Možda je ljubomorna? Možda je osetljiva na tuđu veridbu i brak zbog svog lošeg iskustva? Za Macu Diskreciju i Boru Santanu ovaj dan ostaće zauvek poseban. Bora je odlučio da danas zaprosi Macu, a svedok ovom činu bio je Miki Đuričić. Bori je Drvo… »
Vesti dana »
Rio Tinto odlaže projekat litijuma Jadar u Srbiji, ostaje posvećen dugoročnoj eksploataciji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 33 povezane
Pokrenut ponovni postupak predlaganja kandidata nacionalnih saveta za REM
Beta pre 8 minutajoš 25 povezanih
Dijana Hrka pregledana zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, profesori najavili skup podrške Jaćimovićima
NIN pre 1 satjoš 29 povezanih
Pregovori o smanjenju ruskog udela u NIS-u uz učešće mađarskog Mola
Naslovi.ai pre 1 satjoš 15 povezanih