Povezane vesti
Tači očajan zbog osnivanja suda: To je istorijska nepravda, ali nam je mnogo toga obećano!
Pravda 26.12.2017
Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači izjavio je da je "istorijska nepravda" osnivanje Specijalnog suda za ratne zločine koje su počinili lideri i pripadnici tzv. Oslobodilačke vojske Kosova tokom poslednjih sukoba na KiM, o čemu je, inače, odluku donela… »
Tači: Specijalni sud je istorijska nepravda prema Kosovu i OVK
Vesti online 26.12.2017
Kosovski pedsednik Hašim Tači izjavio je da je "istorijska nepravda" osnivanje Specijalnog suda za ratne zločine koje su počinili lideri i pripadnici takozvane Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) tokom poslednjih sukoba na KiM, o čemu je, inače, odluku… »
Tači: Specijalni sud istorijska nepravda prema Kosovu i OVK
Danas 26.12.2017
Predsednik Kosova Hašim Tači u intervijuu za TV Klan Kosova ocenio je da je formiranje Specijalnog suda za pretpostavljene zločine bivših visokih oficira Oslobodilačke vojske Kosova "istorijska nepravda prema Kosovu i OVK". "Realno ono što sam mislio… »
Tači: Specijalni sud istorijska nepravda prema OVK
N1 Info 26.12.2017
Predsednik Kosova Hašim Tači ocenio je da je formiranje Specijalnog suda za pretpostavljene zločine bivših visokih oficira Oslobodilačke vojske Kosova "istorijska nepravda prema Kosovu i OVK". "Realno ono što sam mislio 2015. mislim i danas. Specijalni… »
Vesti dana »
Tužilaštvo: Nasilje nad učesnicima skupa u pozorištu u Novom Sadu kvalifikovano kao krivično delo
Vesti online pre 4 satijoš 51 povezana
FOTO, VIDEO: Završen protest zbog napada na studente, "Poternice" napadača na vratima Policijske stanice
Radio 021 pre 2 satajoš 36 povezanih
Mihajlo Šaulić sa ženom stigao na pomen ocu. Ne odvaja se majke, tu je i Ilda: Tuga na Novom groblju (foto)
Blic pre 26 minutajoš 33 povezane
Proizvođači mleka u Srbiji napustili sastanak sa ministrom bez dogovora, nastavljaju blokadu puteva
Danas pre 4 satijoš 60 povezanih