Povezane vesti
Tači očajan zbog osnivanja suda: To je istorijska nepravda, ali nam je mnogo toga obećano!
Pravda 26.12.2017
Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači izjavio je da je "istorijska nepravda" osnivanje Specijalnog suda za ratne zločine koje su počinili lideri i pripadnici tzv. Oslobodilačke vojske Kosova tokom poslednjih sukoba na KiM, o čemu je, inače, odluku donela… »
Tači: Specijalni sud je istorijska nepravda prema Kosovu i OVK
Vesti online 26.12.2017
Kosovski pedsednik Hašim Tači izjavio je da je "istorijska nepravda" osnivanje Specijalnog suda za ratne zločine koje su počinili lideri i pripadnici takozvane Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) tokom poslednjih sukoba na KiM, o čemu je, inače, odluku… »
Tači: Specijalni sud istorijska nepravda prema Kosovu i OVK
Danas 26.12.2017
Predsednik Kosova Hašim Tači u intervijuu za TV Klan Kosova ocenio je da je formiranje Specijalnog suda za pretpostavljene zločine bivših visokih oficira Oslobodilačke vojske Kosova "istorijska nepravda prema Kosovu i OVK". "Realno ono što sam mislio… »
Tači: Specijalni sud istorijska nepravda prema OVK
N1 Info 26.12.2017
Predsednik Kosova Hašim Tači ocenio je da je formiranje Specijalnog suda za pretpostavljene zločine bivših visokih oficira Oslobodilačke vojske Kosova "istorijska nepravda prema Kosovu i OVK". "Realno ono što sam mislio 2015. mislim i danas. Specijalni… »
Vesti dana »
Kompanije "Ariston" i "Palfinger" otvorile proizvodne pogone u Nišu
RTS pre 27 minutajoš 39 povezanih
Vučić posle poruke Lavrova: "Ne pada nam na pamet da otimamo, ali ne možemo da ostanemo ni bez NIS-a, rafinerije ili nafte"
Blic pre 51 minutajoš 41 povezana
Tužilaštvo traži pritvor za Vanju P. osumnjičenog za pripremu teškog ubistva u Beogradu
NIN pre 11 minutajoš 53 povezane
Nesreća u Hrvatskoj: Troje migranata nastradalo u Savi, više od deset spašeno
BBC News pre 52 minutajoš 33 povezane