Povezane vesti
Tači očajan zbog osnivanja suda: To je istorijska nepravda, ali nam je mnogo toga obećano!
Pravda 26.12.2017
Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači izjavio je da je "istorijska nepravda" osnivanje Specijalnog suda za ratne zločine koje su počinili lideri i pripadnici tzv. Oslobodilačke vojske Kosova tokom poslednjih sukoba na KiM, o čemu je, inače, odluku donela… »
Tači: Specijalni sud je istorijska nepravda prema Kosovu i OVK
Vesti online 26.12.2017
Kosovski pedsednik Hašim Tači izjavio je da je "istorijska nepravda" osnivanje Specijalnog suda za ratne zločine koje su počinili lideri i pripadnici takozvane Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) tokom poslednjih sukoba na KiM, o čemu je, inače, odluku… »
Tači: Specijalni sud istorijska nepravda prema Kosovu i OVK
Danas 26.12.2017
Predsednik Kosova Hašim Tači u intervijuu za TV Klan Kosova ocenio je da je formiranje Specijalnog suda za pretpostavljene zločine bivših visokih oficira Oslobodilačke vojske Kosova "istorijska nepravda prema Kosovu i OVK". "Realno ono što sam mislio… »
Tači: Specijalni sud istorijska nepravda prema OVK
N1 Info 26.12.2017
Predsednik Kosova Hašim Tači ocenio je da je formiranje Specijalnog suda za pretpostavljene zločine bivših visokih oficira Oslobodilačke vojske Kosova "istorijska nepravda prema Kosovu i OVK". "Realno ono što sam mislio 2015. mislim i danas. Specijalni… »
Vesti dana »

Pet osoba privedeno zbog napada na novinare tokom uklanjanja spomenika Pavlu Đurišiću
Nova pre 21 minutajoš 25 povezanih

Presuda Igoru Popoviću: Novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo
Novi magazin pre 4 satijoš 25 povezanih

Tramp i Putin već pregovaraju oko teritorija? Zelenskom se ovo nimalo neće dopasti
B92 pre 1 minutjoš 24 povezane

Vladan Milojević pred duel sa bačkotopolčanima: Tsc može mnogo više, voleo bih da sutra vidim što više navijača
Dnevnik pre 31 minutajoš 48 povezanih

Stranka slobode i pravde traži ostavku gradonačelnika Beograda nakon iskakanja tramvaja
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane