Povezane vesti
Batut: Od 11. do 17. decembra 2.843 slučaja sličnih gripu
Studio B 26.12.2017
Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ saopštava da je u periodu od 11. do 17. decembra u Srbiji zabeleženo 2.843 slučaja sličnih gripu, a najviša uzrasno-specifična stopa registrovana je u uzrastu do četiri godine. Kako je… »
Epidemija malih boginja ne staje: Potvrđen novi slučaj oboljevanja u Novom Sadu
Telegraf 26.12.2017
Za sad nije poznato kog uzrasta je obolela osoba. Novi, četvrti potvrđeni slučaj malih boginja pojavio se u Novom Sadu, pokazuju novi podaci Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut". Prevremeno rođeno dete, sad dvogodišnji… »
U Srbiji od malih boginja obolelo 630 osoba
Moj Novi Sad 26.12.2017
Od oktobra do danas u Srbiji i opštinama sa srpskom većinom na Kosovu 630 osoba obolelo je od malih boginja, saopštio "Batut". U Institutu "Torlak" laboratorijski je potvrdjeno 225 slučajeva morbila, objavljeno je na sajtu Instituta za javno zdravlje… »
Vesti dana »
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 10. do 12. januara)
Pressek pre 5 satijoš 18 povezanih
Novi Sad zastao i danas: Većinom mirno, zabeleženo nekoliko manjih incidenata (FOTO I VIDEO)
Moj Novi Sad pre 8 minutajoš 20 povezanih
Uživo apokalipsa u Los anđelesu Nacionalna garda na ulicama, poznate ličnosti očajne, Malibu u pepelu i ruševinama: Ljudi u neverici zbog poruke koja im je stigla (foto, video)
Blic pre 20 minutajoš 23 povezane
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 6 povezanih
Viši sud u Novom Sadu ponovo odbio da odredi pritvor Goranu Vesiću
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana