Povezane vesti

Obamin intervju princu Hariju: Različite realnosti na internetu

Obamin intervju princu Hariju: Različite realnosti na internetu

Glas Amerike 27.12.2017
Bivši američki predsednik Barak Obama izjavio je da je jedna od opasnosti interneta što "ljudi mogu da imaju potpuno različite realnosti" i okruže se informacijama koje "jačaju njihove postojeće predrasude." Hari je intervjuisao Obamu u septembru… »
Obama u intervjuu princu Hariju: Osećao sam spokoj kada sam napustio Belu kuću

Obama u intervjuu princu Hariju: Osećao sam spokoj kada sam napustio Belu kuću

Novi magazin 27.12.2017
Bivši američki predsednik Barak Obama rekao je britanskom princu Hariju u intervjuu da je osećao spokoj kada je napustio Belu kuću uprkos osećaju da je veliki deo važnog posla ostao nedovršen. Bivši američki predsednik Barak Obama izjavio je da… »
Obama upozorio: Internet može voditi balkanizaciji društva

Obama upozorio: Internet može voditi balkanizaciji društva

SEEbiz 27.12.2017
LONDON - Bivši američki predsjednik rekao je u srijedu u intervjuu britanskom princu Harryju da korištenje društvenih medija prijeti izazivanjem podjela i zato bi lideri trebali osigurati da internet ne vodi balkanizaciji društva. U intervjuu Harryju… »
Obama u intervjuu princu Harryju o "balkanizaciji društva"

Obama u intervjuu princu Harryju o "balkanizaciji društva"

Al Jazeera 27.12.2017
Bivši američki predsjednik je istakao da lideri moraju osigurati da interenet ne učahuri korisnike unutar njihovih predrasuda. Bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Barack Obama izjavio je u intervjuu koji je s njim za BBC radio britanski… »
Obama princu Hariju: Internet preti da dovede do balkanizacije celog sveta

Obama princu Hariju: Internet preti da dovede do balkanizacije celog sveta

Blic 27.12.2017
Bivši predsednik SAD Barak izjavio je u intervjuu koji je sa njim za "Bi-Bi-Si" radio britanski princ Hari, da društvene mreže treba da promovišu različita gledišta na način koji "ne vodi balkanizaciji našeg (zapadnog) društva". Rojters prenosi… »
(Video) Obama u intervjuu princu hariju o balkanizaciji društva: Lideri moraju da obezbede da internet ne učauri korisnike…

(Video) Obama u intervjuu princu hariju o balkanizaciji društva: Lideri moraju da obezbede da internet ne učauri korisnike…

Kurir 27.12.2017
Obama je rekao da se zbog načina na koji ljudi komuniciraju putem društvenih mreža rizikuju podele u društvu i da lideri moraju da obezbede da interenet ne učauri korisnike unutar njihovih predrasuda. "Svi mi koji smo lideri moramo da nađemo načina… »

Vesti dana »