Povezane vesti
"Diže mi se kosa na glavi kako to radi pred decom koja su u tom trenutku sama" Kristina Kovač objavila uznemirujući status i…
Blic 28.12.2017
Kristina Kovač nastupila je sa svojim dečjim horom u Beogradu, a nepoznati čovek je iskoristio priliku da pokrade sve što mu dođe pod ruku. Pevačica je jako uznemirena, može se zaključiti na osnovu njenih objava na Tviteru. Ona je detaljno objasnila… »
Kristina Kovač objavila uznemirujući post: Došao im na nastup i opelješio ih! Objavila i snimak lopova
Kurir 28.12.2017
Kristina Kovač, pevačica i tekstopisac, doživela je veliku neprijatnost na jednom nastupu kada joj je navodno lopov ukrao novčanik. Kristina je sa svojim pop horom nastupala i bila jedna od žrtava lopova. Ona je na svom Tviter nalogu objavila da su… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 32 povezane

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
Cenzolovka pre 41 minutajoš 9 povezanih

Crta podnela krivične prijave zbog dešavanja na protestima
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 18 povezanih

Tristan o odluci da igra za Srbiju: "Grci su došli da me vide, ali doneo sam najbolju odluku"
Sportske.net pre 5 minutajoš 45 povezanih