Povezane vesti

Pijana Teodora polila pivom Anđela, pa počela da ga liže, njegova reakcija je bila vrhunska! (VIDEO)

Pijana Teodora polila pivom Anđela, pa počela da ga liže, njegova reakcija je bila vrhunska! (VIDEO)

Telegraf 28.12.2017
Teodora i Anđelo su se opustili u garderoberu. Tokom sinoćne žurke Teodora je popila malo više i jedva je dočekla da se sa Anđelom osami u garderoberu. Ponosan sam na Anđela! Luna i Teodora će skakati od sreće zbog onoga što su Sloba i Ranković… »
Ne laži, da li si ti normalna! Sloba se pred Lunom posvađao sa Kijom, pa načisto odlepio kada mu se Đoganijeva nasmejala u…

Ne laži, da li si ti normalna! Sloba se pred Lunom posvađao sa Kijom, pa načisto odlepio kada mu se Đoganijeva nasmejala u…

Telegraf 28.12.2017
Sloba nije mogao da izdrži i zakačio se sa Kijom, koju je potom i Luna podržala. U trilingu koji čine Sloba, Kija i Luna ništa novo, a njih dve su ponovo uspele da zajedničkim snagama iznerviraju Radanovića. Neću to da prihvatim! Sloba pobesneo na… »
Ponosan sam na Anđela! Luna i Teodora će skakati od sreće zbog onoga što su Sloba i Ranković uradili zbog njih dve…

Ponosan sam na Anđela! Luna i Teodora će skakati od sreće zbog onoga što su Sloba i Ranković uradili zbog njih dve…

Telegraf 28.12.2017
Sloba i Anđelo su zajedno pozvani na razgovor sa Drvetom. Drvo mudrosti je noćas testiralo koliko su Sloba i Anđelo zaljubljeni u svoje devojke, i njih dvojica su dobili novčanu nagradu jer su odbili tajne zadatke. Ne laži, da li si ti normalna… »
Neću to da prihvatim! Sloba pobesneo na Drvo mudrosti kada je čuo koji tajni zadatak treba da odradi, a tiče se Kije…

Neću to da prihvatim! Sloba pobesneo na Drvo mudrosti kada je čuo koji tajni zadatak treba da odradi, a tiče se Kije…

Telegraf 28.12.2017
Pevač je uz psovke izašao iz Rajskog vrta, nakon što je striktno odbio da ispuni tajni zadatak. Drvo mudrosti prethodne noći bilo je više nego raspoloženo da obraduje zadrugare, pa je Nemanji Đeriću Đeksonu dalo novčanu nagradu kako bi ga… »

Vesti dana »