Povezane vesti

Voja Nedeljković do suza nasmejao sve! Ovakvu jelku još nikada niste videli! (foto)

Voja Nedeljković do suza nasmejao sve! Ovakvu jelku još nikada niste videli! (foto)

Telegraf 29.12.2017
Ova jelka sigurno nije najraskošnija, ali je svakako najzapaženija. Kako su Nova godina i praznici sve bliže, sve je veći broj poznatih ličnosti koji su se na društvenim mrežama pohvalili raskošnim jelkama. Za razliku od svojih kolega voditelj Voja… »
Izdao ju je i povredio, ona ima prava da ga vređa: Luna osudila Slobu zbog toga što je s njom prevario Kiju, Radanoviću nije…

Izdao ju je i povredio, ona ima prava da ga vređa: Luna osudila Slobu zbog toga što je s njom prevario Kiju, Radanoviću nije…

Telegraf 29.12.2017
- On je uradio nešto što, čak ni ja koja sam tu akter, i koja sam sa njim to uradila, ne opravdavam i ne mislim da je to okej - rekla je Luna. Sinoć su u Zadruzi zadrugarima postavljana pitanja gledalaca, a jedno interesantno je bilo upućeno Luni Đogani… »
Slobu pitali kako ga nije blam da živi kod Gagija, a neće da uzme prezime Đogani, a ovako je Radanović odgovorio! (VIDEO)

Slobu pitali kako ga nije blam da živi kod Gagija, a neće da uzme prezime Đogani, a ovako je Radanović odgovorio! (VIDEO)

Telegraf 29.12.2017
Sloba je uz osmeh ipak morao da odgovori na provokativno pitanje o budućem tastu. Jedno od pitanja gledalaca je bilo namenjeno Slobi i glasilo je: "Kako možeš da pristaneš da živiš kod Gagija, a ispod časti ti je da uzmeš prezime Đogani?", a Radanović je… »
Slobo, grebatoru! Hoće da se uvali Gagiju Đoganiju u stan, ali neće da uzme prezime! (video)

Slobo, grebatoru! Hoće da se uvali Gagiju Đoganiju u stan, ali neće da uzme prezime! (video)

Srbija danas 29.12.2017
Kod žene više ne može. Otkako je započeo vezu sa Lunom Đogani u "Zadruzi", Sloba Radanović našao se na meti mnogih prozivki, a jedna od njih je bila da treba da uzme prezime Đogani. Takođe, kada su Luna i on razgovarali o tome gde će živeti nakon… »

Vesti dana »