Povezane vesti
Voja Nedeljković do suza nasmejao sve! Ovakvu jelku još nikada niste videli! (foto)
Telegraf 29.12.2017
Ova jelka sigurno nije najraskošnija, ali je svakako najzapaženija. Kako su Nova godina i praznici sve bliže, sve je veći broj poznatih ličnosti koji su se na društvenim mrežama pohvalili raskošnim jelkama. Za razliku od svojih kolega voditelj Voja… »
Izdao ju je i povredio, ona ima prava da ga vređa: Luna osudila Slobu zbog toga što je s njom prevario Kiju, Radanoviću nije…
Telegraf 29.12.2017
- On je uradio nešto što, čak ni ja koja sam tu akter, i koja sam sa njim to uradila, ne opravdavam i ne mislim da je to okej - rekla je Luna. Sinoć su u Zadruzi zadrugarima postavljana pitanja gledalaca, a jedno interesantno je bilo upućeno Luni Đogani… »
Slobu pitali kako ga nije blam da živi kod Gagija, a neće da uzme prezime Đogani, a ovako je Radanović odgovorio! (VIDEO)
Telegraf 29.12.2017
Sloba je uz osmeh ipak morao da odgovori na provokativno pitanje o budućem tastu. Jedno od pitanja gledalaca je bilo namenjeno Slobi i glasilo je: "Kako možeš da pristaneš da živiš kod Gagija, a ispod časti ti je da uzmeš prezime Đogani?", a Radanović je… »
Slobo, grebatoru! Hoće da se uvali Gagiju Đoganiju u stan, ali neće da uzme prezime! (video)
Srbija danas 29.12.2017
Kod žene više ne može. Otkako je započeo vezu sa Lunom Đogani u "Zadruzi", Sloba Radanović našao se na meti mnogih prozivki, a jedna od njih je bila da treba da uzme prezime Đogani. Takođe, kada su Luna i on razgovarali o tome gde će živeti nakon… »
Vesti dana »

Srbija odbacuje optužbe Vjose Osmani o ratnoj retorici: Oglasio se MSP Srbije: Još jedan pokušaj skretanja pažnje sa progona Srba na KiM
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Rhmz objavio najnoviju prognozu Ovi delovi Srbije će biti prvi na udaru nevremena!
Alo pre 2 satajoš 2 povezane

Ko je Andrej Babiš, čija je partija ubedljivo pobedila na izborima u Češkoj?
Danas pre 3 satajoš 1 povezana