Povezane vesti
Rasturanje zadruge! Luna Kiji: Svi pričaju da se... Auu, Sloba najbolje da ovo ne čuje nikad!
Srbija danas 29.12.2017
Nije izdržala, SVE je ispričala! Luna Đogani i Kristina Kija Kockar su, znaju to dobro svi koji prate , sve bliže u rijalitiju, pa se i vrlo intimno poveravaju. Ovo što je sada blogerka rekla stjuardesi zaista se ne govori svakom... Luna je rešila… »
Lunu pitali da li stvarno želi da njen bivši uđe u Zadrugu, ona odgovorila pred Slobom i rekla sve što ima! (VIDEO)
Telegraf 29.12.2017
- Koliko god izgleda da mi je svejedno, nije - rekla je Luna između ostalog. Budući da Luna Đogani često kaže kako bi volela da u " Zadrugu" uđe njen bivši dečko, pa da Sloba konačno shvati kako se ona oseća, neminovno je bilo da joj baš to… »
Mama, tata, svaki dan mi je sve teži... Luna poslala pismo svojoj porodici, pomenula je i Slobu! (VIDEO)
Telegraf 29.12.2017
- Volim vas najviše na svetu! Nedostajete mi previše - napisala je Luna. Uoči Nove godine učesnici su dobili priliku da napišu pisma svojim porodicama, a kamera je, kao i obično, najviše prikazivala Lunu. Šta je ovo? Luna se prvo iznenadila… »
Ti si nebrušeni dijamant: Janjuš zaboravio da je oženjen, pa u 5 ujutru muvao zadrugarku, a ona ga je jednom rečenicom…
Telegraf 29.12.2017
- Ja znam da ona gaji simpatije prema meni i ja prema njoj - rekao je Janjuš. Marko Janjušević Janjuš je jutros u cik zore vodio ozbiljan razgovor sa novom učesnicom igračicom Anđelom Lakić. Janjuš je izgleda zaboravio da je oženjen, pa se… »
Šta je ovo? Luna se prvo iznenadila veličinom Slobinog ponosa, a onda se spustila i počela da ga ljubi dole! (VIDEO)
Telegraf 29.12.2017
Luna nije mogla da prestane da priča o Slobinom polnom organu. Iako su njih dvoje već nekoliko meseci u vezi, Luna kao da nije videla Slobu bez odeće pa se iznenadila veličinom Radanovićevog polnog organa. Pitao me je da li imam seks za 500 evra u… »
Pitao me je da li imam seks za 500 evra u hotelu! Luna otkrila zbog čega je raskinula sa bivšim dečkom! (VIDEO)
Telegraf 29.12.2017
- Bio je neko ko želi devojku za ceo život, da ona bude kod kuće, da ga čeka, ja to nisam bila - rekla je Luna o bivšem dečku Srđanu. Luna Đogani je u razgovoru sa Kristinom Kijom Kockar i Anom Korać otkrila detalje iz svoje prethodne veze… »
Vesti dana »
!["Našli su ga za 20 minuta,: Nepovređenog!" Dačić se oglasio o nestanku dečaka na Novom Beogradu: Policija ga vratila ocu…](https://nstatic.net/764/38962764ibqkjy.jpg)
"Našli su ga za 20 minuta,: Nepovređenog!" Dačić se oglasio o nestanku dečaka na Novom Beogradu: Policija ga vratila ocu (foto)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
![Studenti iz Beograda pešaka stigli u Sopot, a iz Niša u Aleksinac, sutra nastavljaju ka Kragujevcu](https://nstatic.net/618/38962618lwrapp.jpg)
Studenti iz Beograda pešaka stigli u Sopot, a iz Niša u Aleksinac, sutra nastavljaju ka Kragujevcu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
![„Mislio sam da ću umreti u lokvi krvi“: Počelo suđenje za napad na Salmana Ruždija](https://nstatic.net/470/38962470vocfqd.jpg)
„Mislio sam da ću umreti u lokvi krvi“: Počelo suđenje za napad na Salmana Ruždija
Danas pre 2 satajoš 1 povezana