Povezane vesti

Kosta se uželeo fudbala posle šest meseci prinudne pauze

Kosta se uželeo fudbala posle šest meseci prinudne pauze

Vesti online 31.12.2017
Čelsi je proteklog leta otpisao Dijega Kostu, koji je otišao u Atletiko, ali nije mgao da igra za "jorgandžije" zbog kazne madridskom klubu od strane UEFA. Sada je sve to prošlost i naturalizivani Španac se vratio u madridski klub iz koga je pre tri… »
Atletiku ističe zabrana transfera: Dijego Košta opet na terenu: Umoran sam od treniranja

Atletiku ističe zabrana transfera: Dijego Košta opet na terenu: Umoran sam od treniranja

Sportal blic 31.12.2017
Novi-stari napadača Atletiko Madrida Dijego Košta rekao je da je umoran od treniranja i da jedva čeka utakmice. Foto: Ballesteros / EPA; Dijego Košta Španski reprezentativac brazilskog porekla vratio se u tabor "jorgandžija", čiji je dres već… »
Dijego Košta: Uželeo sam se fudbala!

Dijego Košta: Uželeo sam se fudbala!

Hot sport 31.12.2017
Španski fudbaler Dijego Kosta rekao je danas da je umoran od treninga i da spreman da zaigra za Atletiko Madrid. – Dugo sam čekao ovo. Umoran sam od treninga, želim da igram – rekao je Košta. Košta, koji nije igrao od kako je napustio Čelsi… »
Da krene u 2018. godini! Atletikova megapojačanja Vitolo i Dijego Kosta!

Da krene u 2018. godini! Atletikova megapojačanja Vitolo i Dijego Kosta!

Mozzart sport 31.12.2017
"Umoran sam od treninga, sada želim da igram", poručio je povratnik u crveno-beli dres. Atletiko je u danu kada ističe zabrana dovođenja igrača predstavio dva nova pojačanja. U pitanju su doskorašnji ofanzivni vezista Sevilje Vitolo i povartnik iz… »
Kosta: Umoran sam od treniga, želim da igram

Kosta: Umoran sam od treniga, želim da igram

Beta 31.12.2017
Španski fudbaler Dijego Kosta rekao je danas da je umoran od treninga i da spreman da zaigra za Atletiko Madrid. "Dugo sam čekao ovo. Umoran sam od treninga, želim da igram", rekao je Kosta. Kosta, koji nije igrao od kako je napustio Čelsi, danas je i… »

Vesti dana »