Povezane vesti
Crveni alarm u ujedinjenim nacijama: Sve je gore i gore, strah od nuklearnog rata dostigao vrhunac!
Pravda 01.01.2018
Generalni sekretar UN Antonio Gutereš objavio je svetu crveni alarm zbog opasnosti koje mogu da se dogode. U svom novogodišnjem obraćanju Gutereš je rekao: ''Na dan početka 2018. godine ja nastupam sa obraćanjem. Ja nastupam sa upozorenjem o crvenom… »
Gutereš: Crveni alarm svetu zbog pretnji u 2018.
Večernje novosti 31.12.2017
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš uputio je danas "crveni alarm" svetu zbog opasnosti koje prete u 2018. godini i pozvao svetske lidere na jedinstvo. Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš uputio je danas "crveni alarm"… »
Vesti dana »
Aleksić: Režim zloupotrebljava izbore i institucije, građani pod pritiskom i ucenama
Nova pre 10 minutajoš 26 povezanih
Drama na auto-putu kod Niša Prizrenac uhapšen i osumnjičen da je u "opelu" prevozio 21 kilogram marihuane (foto)
Blic pre 30 minutajoš 24 povezane
Prognoza za četvrtak, 14. maj: Sutra nakon hladnog jutra, sunčan i topao dan
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
Evo kada će Srbija nastupiti u finalu Evrovizije: Lavina na samom početku, za Hrvate bira produkcija
Telegraf pre 29 minutajoš 54 povezane
"Stigla nova ponuda MOL-a, mi i dalje nismo zadovoljni": Oglasila se ministarka Đedović Handanović u vezi NIS-a
Nova pre 40 minutajoš 21 povezana