Povezane vesti
Crveni alarm u ujedinjenim nacijama: Sve je gore i gore, strah od nuklearnog rata dostigao vrhunac!
Pravda 01.01.2018
Generalni sekretar UN Antonio Gutereš objavio je svetu crveni alarm zbog opasnosti koje mogu da se dogode. U svom novogodišnjem obraćanju Gutereš je rekao: ''Na dan početka 2018. godine ja nastupam sa obraćanjem. Ja nastupam sa upozorenjem o crvenom… »
Gutereš: Crveni alarm svetu zbog pretnji u 2018.
Večernje novosti 31.12.2017
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš uputio je danas "crveni alarm" svetu zbog opasnosti koje prete u 2018. godini i pozvao svetske lidere na jedinstvo. Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš uputio je danas "crveni alarm"… »
Vesti dana »
Evropski vozači mogli bi da plate 220 evra više godišnje za gorivo zbog skupe nafte
RTV pre 3 satajoš 34 povezane
"Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami": Kakve nam je poruke zaveštao Zoran Đinđić?
N1 Info pre 2 minutajoš 69 povezanih
Hamnei poručio da će 'Ormuski moreuz ostati zatvoren', Amerika već potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 12 minutajoš 24 povezane
BLOG UŽIVO Prva poruka novog vrhovnog vođe Irana: Izrael tvrdi da je pogodio iranski kompleks za razvoj nuklearnog oružja
Nova pre 32 minutajoš 49 povezanih
Novi vrhovni vođa Irana se oglasio prvi put posle imenovanja: Nećemo odustati od osvete za „krv mučenika“
NIN pre 1 satjoš 62 povezane